Το ΠΑΜΕ και οι ταξικοί αγώνες αντίπαλοι των φασιστών της Χρυσής Αυγής

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής δείχνουν το μίσος τους στους αγώνες των εργαζομένων και σε όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτών των αγώνων, στο ΠΑΜΕ. Πιο πρόσφατη η επίθεση των ναζιστών σε συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ στη Λαυρεωτική, επειδή άκουγε εργατικά τραγούδια.

Με αφορμή, λοιπόν, την τελευταία απεργία, τις μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, βγήκαν πάλι για να χύσουν το αντεργατικό τους δηλητήριο και να μιλήσουν «για γελοίους εργατοπατέρες, κομματόσκυλα, έμμισθους υπαλλήλους του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που ξεφτίλισαν τις γενικές απεργίες και έδιωξαν κόσμο από τις μαζικές κινητοποιήσεις».

Τι μας θυμίζει άραγε αυτή η φρασεολογία; Μα ακριβώς, τα ίδια λένε για το ΠΑΜΕ, το κεφάλαιο, η πλουτοκρατία και οι άνθρωποί τους στα ΜΜΕ. Όλοι αυτοί δηλαδή που κερδίζουν από τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης και τα βάσανα του λαού. Και τους οποίους οι λαϊκοί αγώνες πρέπει να βάλουν στο στόχαστρο. Σε αυτούς λοιπόν κάνει, για μια ακόμη φορά, πλάτες η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Τα ίδια λένε και κάποιοι άλλοι για το ΠΑΜΕ……… Ποιοι; Μα οι κουκουλοφόροι προβοκάτορες των κινητοποιήσεων του λαού. Και με αυτούς συμπίπτει η Χρυσή Αυγή.

Δεν την έπιασε λοιπόν ο πόνος για τις απεργίες και τις κινητοποιήσεις. Άλλωστε η ίδια πάντοτε ήταν απέναντι και τις πολεμούσε. Για αυτό και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ να εμφανιστεί σε αυτές. Και αν κάτι ξεφτυλίστηκε την Τετάρτη στις μαζικές συγκεντρώσεις με τη συμμετοχή χιλιάδων εργατών, αυταπασχολουμένων, αγροτών είναι η αυταπάτη ορισμένων – μαζί και της Χρυσής Αυγής- ότι ο λαός θα υποταχθεί στα βάρβαρα μέτρα, στα αφεντικά και τον αυταρχισμό.

Αργά ή γρήγορα οι λαϊκοί αγώνες θα γίνουν ακόμη πιο μαζικοί, θα βρουν το σωστό δρόμο και στόχο και θα κάνουν στην άκρη ό,τι και όσους διώχνουν ή εμποδίζουν, έστω προσωρινά, τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις απεργίες και τους αγώνες. Δηλαδή τους εργατοπατέρες του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού. Τον κυβερνητικό αυταρχισμό και την τρομοκρατία των μαντρόσκυλων της εργοδοσίας, στους οποίους ανήκουν και οι Χρυσαυγίτες, το ρατσιστικό δηλητήριο, που χύνουν, για να διαιρέσουν τους εργαζόμενους.

Ο λαός τους παίρνει χαμπάρι. Καταλαβαίνει ποιοι είναι και ποια μεγαλοσυμφέροντα εξυπηρετούν. Θα τους απομονώσει και θα τους στείλει εκεί που ανήκουν. Στο βόθρο της ιστορίας.

902.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις