Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ...ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ″ΔΗΜΟΣΙΑ″ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ!

Η δημόσια υγεία είναι στο «κόκκινο». Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας Υγείας υπολειτουργούν. Χιλιάδες θέσεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού παραμένουν κενές. Επείγουσες χειρουργικές επεμβάσεις μπαίνουν σε μακρές λίστες αναμονής. Καρκινοπαθείς μένουν χωρίς χημειοθεραπείες. Νοσηλευτικά ιδρύματα στερούνται από γάζες μέχρι ζωτικό ιατρικό εξοπλισμό…
Αλλά για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την ηγεσία του υπουργείου Υγείας και συνολικά την συγκυβέρνηση, αυτά είναι ψιλά γράμματα!  Μάλιστα μέσα σε αυτό το χάος, ο Τσίπρας είχε το πολιτικό θράσος να ανεβάσει ανάρτηση στο twitter του, στην οποία έγραψε: 
«Η δημόσια ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη είναι υπέρτατο κοινωνικό αγαθό. Το υπερασπιζόμαστε ως αναφΕΤαίρετο δικαίωμα όλων των πολιτών»!!!
Δεν έμεινε όμως εκεί. «Έντυσε» την προκλητική δήλωση του και ένα οπτικοακουστικό προπαγανδιστικό υλικό! Ο Τσίπρας, λοιπόν ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση του …υπερασπίζεται τη δημόσια ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη. Το κάνει μάλιστα και «βίντεο» με «μαγικές» εικόνες και βαρύγδουπες εξαγγελίες για να πείσει το πόπολο. 
Ο ίδιος πρωθυπουργός και η ίδια κυβέρνηση στο προσχέδιο του προϋπολογισμό του 2018, μειώνουν τις δαπάνες υγείας κατά 350.000.000 ευρώ!
Η ίδια κυβέρνηση και ο ίδιος πρωθυπουργός, προωθούν  στο όνομα του ανασχεδιασμού του υγειονομικού χάρτη της χώρας την κατάργηση, μέσω της …ενοποίησης Νοσοκομείων και κλινικών. 
Η Τσίπρας και η κυβέρνηση του έχει αφήσει κλειστά τα μισά από τα 400 πολυιατρεία του ΙΚΑ, με τα υπόλοιπα να υπολειτουργούν!
Στα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας και στα κέντρα υγείας αγροτικού τύπου οι ελλείψεις σε προσωπικό αγγίζουν μέχρι και το 50% των προβλεπομένων θέσεων. Από τα 15 νοσοκομεία που έκλεισαν μέσα στα μνημονιακά χρόνια κανένα δεν έχει ξανανοίξει! 
Τα παραπάνω …προβληματάκια δεν χώρεσαν στο κυβερνητικό σποτ. Εξάλλου γι’ αυτό υπάρχει η εικονική πραγματικότητα.
Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, βάλτε το βίντεο και …«απολαύστε» υψηλές υπηρεσίες! Η εφαρμογή εξάλλου είναι δωρεάν…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις