Ο Χιτλερ ζει και κρυβεται...

Μία φράση που ορισμένοι την είχαμε χιλιοακούσει από φασίστες συμμαθητές μας των οποίων οι γονείς δεν έλεγαν να πιστέψουν ότι το κάθαρμα αυτοκτόνησε, δεν έλεγαν να πιστέψουν ότι οι ναζί ηττήθηκαν, δεν έλεγαν να πιστέψουν ότι το σφυροδρέπανο καρφώθηκε στην καρδιά του Γ’ Ράιχ! Θυμάμαι χαρακτηριστικά δύο εξ αυτών που έπαιρναν και ύφος και διαβεβαίωναν τους υπόλοιπους συμμαθητές μας ότι ο Χίτλερ ζει κάπου στην Λατινική Αμερική! Ο Νίκος και ο Λάζαρος ήθελαν να κρατήσουν ζωντανό τον Χίτλερ για να κρατήσουν ζωντανό τον ναζισμό και τον φασισμό στην συνείδηση του κόσμου γιατί το ίδιο έκαναν και οι γονείς τους. Ο Νίκος και ο Λάζαρος πρωτοστάτησαν αργότερα στα τάγματα εφόδου που εισέβαλλαν στα σχολεία για να σπάσουν τις μαθητικές καταλήψεις και είχαν ως αποτέλεσμα την δολοφονία Τεμπονέρα. Ο Νίκος και ο Λάζαρος απ’ όσο ξέρω ακόμα και σήμερα δηλώνουν δεξιοί και όχι ακροδεξιοί!
Που πήγες και τους θυμήθηκες σήμερα τους φασίστες που δεν δηλώνουν φασίστες, αλλά ήθελαν ζωντανό τον Χίτλερ και τον ναζισμό;! Πώς να μην τους θυμηθείς όταν πρωί – πρωί διαβάζεις ότι σύμφωνα με την αποκάλυψη αρχείων της CIA ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε αλλά ζούσε κάπου στην Λατινική Αμερική! Η «περιωπής» CIA αναφέρει και δύο μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες κατ’ αρχάς γνώριζε και που ζούσε ο Χίτλερ, αλλά μετά άλλαξε τόπο διαμονής και χάθηκαν τα ίχνη του! Η CIA προφανώς δεν ακολούθησε τα ίχνη του για να τον βρει αφού έτσι κι αλλιώς δεν την ενδιέφερε γιατί και η ίδια ήταν και είναι μία ναζιστική υπηρεσία που εκείνην την εποχή, μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, επανδρώθηκε από ένα σωρό στελέχη των Ναζί! Ο εχθρός της CIA και των ΗΠΑ ποτέ δεν ήταν ο Χίτλερ! Ο εχθρός ήταν η Σοβιετική Ένωση γι’ αυτό και έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να στρέψουν τον Χίτλερ εναντίον της! Τεράστιοι επιχειρηματικοί κολοσσοί των ΗΠΑ χρηματοδότησαν τον Χίτλερ! Η συνταγή όμως δεν τους βγήκε, ο Χίτλερ «έφαγε τα μούτρα του» στην Σοβιετική Ένωση κι έτσι οι ΗΠΑ αναγκάστηκαν να μπουν στον πόλεμο εναντίον του Γ’ Ράιχ στα τελειώματα του πολέμου.
Τώρα, καθώς πλησιάζουμε τα ογδόντα χρόνια από την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι φασιστικές ΗΠΑ ψάχνουν τρόπο να αναβιώσουν τον Ναζισμό τον οποίον έτσι κι αλλιώς ο νέος τους Πρόεδρος υπεραγαπά στο πρόσωπο της Κου Κλουξ Κλαν. Ένας τρόπος για την δημιουργία κλίματος αναβίωσης του φασισμού ήταν και η δημοσίευση εγγράφων της CIA περί της διαφυγής του Χίτλερ στην Λατινική Αμερική! Όμως το τέρας που ονομαζόταν Χίτλερ ψόφησε αυτοκτονώντας! Ο Χίτλερ δεν ζούσε και δεν κρυβόταν στην Λατινική Αμερική! Αυτά ήταν ευγενείς πόθοι του Νίκου, του Λάζαρου, των γονιών τους, των απογόνων ταγματαλητών, των φασιστών και των ναζιστών, των Αμερικανών, της CIA! Προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανό τον Χίτλερ σαν θρύλο για να επηρεάσουν τις νέες γενιές, για να τις στρέψουν προς τον φασισμό! Αλλά ο Χίτλερ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα κάθαρμα που αυτοκτόνησε στα συντρίμμια του Ράιχ τα οποία ο ίδιος δημιούργησε υπηρετώντας την σαπίλα του καπιταλισμού! Ο Χίτλερ ψόφησε μαζί με το Γ’ Ράιχ!
Γιατί εάν ο Χίτλερ ζούσε και κρυβόταν, όπως έλεγαν οι νεοναζί Νίκος και Λάζαρος και όπως λέει η νεοναζιστική CIA, στην κηδεία του, όπου κι αν γινόταν αυτή, θα πραγματοποιούνταν «ναζιστικό προσκύνημα» απ’ ολόκληρο τον κόσμο για να ξεπροβοδίσουν οι Ναζί τον αρχηγό τους και για να πανηγυρίσουν που ήταν ζωντανός τόσα χρόνια και κανένας δεν τον ανακάλυψε! Και μη μας πουν ότι ο Χίτλερ ζει και κρύβεται ακόμα και είναι 128 χρονών!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις