Ο Μπελογιάννης και ο Άρης ως αξεσουάρ της αντιλαϊκής βαρβαρότητας!

Αηδία και αναγούλα μόνο μπορεί να προκαλέσει η εικόνα των πορτρέτων του Μπελογιάννη και του Άρη πίσω από τα γραφεία αυτών που ισοπεδώνουν τον λαό! Αυτών που καθημερινά ρίχνουν τον λαό στον γκρεμό! Δύο ήρωες κομμουνιστές έχουν γίνει αξεσουάρ δίπλα στα υπόλοιπα αξεσουάρ με τα οποία η «Αριστερά» βασανίζει όσους την πίστεψαν κι όσους δεν την πίστεψαν! Δίπλα στα «βραστά αυγά», στο «τσουβάλι με την γάτα», στο «κρεβάτι της φάλαγγας», ο Μπελογιάννης και ο Άρης!
Βρωμιά ολκής! Στα μυαλά κάποιων παρασυρμένων προοδευτικών λαϊκών και μόνο η ύπαρξη των πορτρέτων του Μπελογιάννη και του Άρη δίνουν αριστερό πρόσημο στην κυβέρνηση, για να τη δικαιολογήσουν! Στα μυαλά κάποιων λαϊκών που τοποθετούν τον εαυτό τους στη Δεξιά, λες και είναι πλουτοκράτες, τα πορτρέτα του Μπελογιάννη και του Άρη δίνουν αριστερό πρόσημο στην κυβέρνηση, αλλά για να την κατηγορήσουν, μιλώντας για «κονσερβοκούτια» και για «κουκουνάρες πυρομανείς»!
Διπλή βρωμιά από τους λεγόμενους αριστερούς της πλάκας που δημιουργούν σύγχυση σε «δεξιούς» κι «αριστερούς» παρουσιάζοντας την βρομοδουλειά που κάνουν εξυπηρετώντας μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα ως αριστερή πολιτική! Γι’ αυτό όμως τους έφεραν στην διακυβέρνηση!
Να τους επιβάλει κανείς να κατεβάσουν τα πορτρέτα των ηρώων από τα λερά γραφεία τους δεν γίνεται διότι έχουμε «δημοκρατία», όπου τα «ΟΧΙ» γίνονται αυτομάτως «ΝΑΙ»! Αυτό που γίνεται είναι να αποφασίσει ο λαός να τους στείλει μαζί με τα αφεντικά τους από εκεί που ήρθαν και να γίνει ο ίδιος αφέντης στον μόχθο του! Να γλιτώσει κι από την βαρβαρότητα να βλέπει τους δικούς του ανθρώπους στα γραφεία των κανιβάλων!
Στην κοινωνία στην χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο οι ψευτοαριστεροί θα αναρτήσουν στους τοίχους τους τα πορτρέτα των προδρόμων του οπορτουνισμού και να καμαρώνουν τις φάτσες τους  για να μην ξεχάσει ποτέ ο λαός τις απάτες και τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος του! Να ησυχάσουν κι ο Μπελογιάννης με τον Άρη από την ιεροσυλία να παρουσιάζονται ως αξεσουάρ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις