Για πολλοστή φορά ζητάει συγγνώμη η ΕΡΤ

gallery thumbnail
Και σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς, η ΕΡΤ φρόντισε να δείξει ότι δεν θα αλλάξει και τίποτα με το νέο έτος, όσον αφορά την απαράδεκτη στάση της απέναντι στο ΚΚΕ.
Και αυτό γιατί ενώ από τις 10.00 το πρωί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κοτσούμπας άκουσε τα καθιερωμένα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τον Σύλλογο Φαρακλάδων Κεφαλονιάς «Η Εύγερος», γεγονός που κάλυψε η ΕΡΤ, μέχρι αργά το μεσημέρι η κρατική τηλεόραση δεν είχε «μοιράσει», όπως ήταν υποχρεωμένη, το τηλεοπτικό υλικό στους άλλους σταθμούς, με αποτέλεσμα η δραστηριότητα του Κόμματος και οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα να μην προβληθούν σε κανένα μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων.
Αλλά και στο δελτίο της ίδιας της ΕΡΤ, στις 15.00, δεν προβλήθηκαν οι δηλώσεις του ΓΓ της ΚΕ, παρά μόνο ελάχιστα δευτερόλεπτα γενικών πλάνων. Ευκόλως εννοούμενο είναι βέβαια ότι τα στελέχη της ΕΡΤ δεν θα επέτρεπαν κάτι αντίστοιχο να συμβεί με κάποιο άλλο κόμμα. Στη δε παρέμβαση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ η απάντηση της ΕΡΤ ήταν για πολλοστή φορά η ίδια: «Συγγνώμη λάθος». Όμως όπως λέει κι ο λαός μας «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση»...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις