Οι λάσπες της Ειδομένης...

gallery thumbnail
Μέσα από τις λάσπες της Ειδομένης, τα παιδικά μάτια αποκαλύπτουν τις ψεύτικες και χιλιοειπωμένες αξίες της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ. Δείχνουν ακόμη ποιο είναι το μέλλον που χτίζουν οι πλουτοκράτες για το σύνολο της εργατικής τάξης σε όλο τον πλανήτη.
Οι λάσπες της Ειδομένης αποτυπώνουν ξεκάθαρα το βάρβαρο και το σάπιο πρόσωπο του καπιταλισμού, που πατάει πάνω σε πτώματα για να διασφαλίζει τα κέρδη του.
Μέσα από τις λάσπες της Ειδομένης αναδύεται η υποκρισία των πολιτικών εκφραστών του μονοπωλιακού κεφαλαίου, που ευθύνονται για το δράμα αυτών των ξεκληρισμένων ανθρώπων, όταν στις διάφορες Συνθήκες και αποφάσεις κλειδώνουν τα μεσο-μακροπρόθεσμα συμφέροντά τους τυλιγμένα με μπόλικη χρυσόσκονη περί δημοκρατίας!
Από αυτές τις λάσπες δεν «ξέφυγε» και ο πρωθυπουργός, που μέσα από τον καημό του για την πορεία της ΕΕ και με την αταλάντευτη προσήλωσή του στην αντιλαϊκή πολιτική του κεφαλαίου επιχειρεί να χαράξει με αφορμή το Προσφυγικό τις γνωστές πλέον κάλπικες διαχωριστικές «αριστερές» γραμμές του, ενώ συνυπέγραψε φαρδιά-πλατιά στην πρόσφατη απόφαση της Συνόδου Κορυφής το κλείσιμο των συνόρων και τον εγκλωβισμό των προσφύγων και των μεταναστών στη χώρα μας, ψευδόμενος ασύστολα για το αντίθετο στον ελληνικό λαό.
Μέσα από τις λάσπες της Ειδομένης, οι μάσκες έπεσαν, ξεκαθάρισε η πραγματικότητα.
Ο καπιταλισμός δεν μερεμετίζεται, δεν διορθώνεται, μόνο ανατρέπεται, όταν οι εργαζόμενοι που παράγουν τον πλούτο σε κάθε γωνιά του πλανήτη πάρουν την τύχη στα χέρια τους, στοχεύσουν τον πραγματικό αντίπαλο, αντιπαρατεθούν με την πολιτική του κεφαλαίου.
Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας μαζί με την παραδειγματική αλληλεγγύη στους εγκλωβισμένους πρόσφυγες και μετανάστες να οργανώσουν και να κλιμακώσουν την πάλη τους ενάντια στους σχεδιασμούς ΕΕ και ΝΑΤΟ, ενάντια στο σύστημα που τους εκμεταλλεύεται και καρπώνεται το μόχθο τους, που γεννάει τις κρίσεις, τους πολέμους, τη φτώχεια και την προσφυγιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις