Αποφυλάκιση Ρουπακιά

Αυτές οι δηλώσεις δεν έγιναν ούτε πριν 10, ούτε πριν 20, ούτε πριν από 30 χρόνια.
Έγιναν στις 3/3/2012, μόλις 1 χρόνο πριν από τη δολοφονία του Φύσσα.    
Αλλά το ναζιστικό ξεγύμνωμα δεν σταματά εδώ.
Στις 6/7/2011, στη Σπάρτη ήταν που ο Μιχαλολιάκος δήλωνε:
«Θα κατεβαίναμε στις εκλογές για να μετρηθούμε και για το 0,2%. Για να πούμε ότι υπάρχει 0,2% φασίστες, αμετανόητοι χρυσαυγίτες… Είναι εθνικοσοσιαλισμός ελληνικός στα μέτρα του 2011. Έχω μεγάλο σεβασμό σ’ αυτό που υπήρξε η Γερμανία του Χίτλερ… Εμείς πιστεύουμε στην πατρίδα και όχι στη δημοκρατία. Αν είναι να σωθεί η πατρίδα, ας πάει στο διάολο η δημοκρατία… Τι καταλάβατε από τους δημοκράτες; Τι χειρότερο θα σας κάνουν οι φασίστες;».
gallery thumbnail
Στις 24/11/2011, σε ομιλία του στα γραφεία της Χρυσής Αυγής ήταν, που ο Μιχαλολιάκος στην επισήμανση ότι μετά τις εκλογές θα προέκυπτε μια «Βουλή της Βαϊμάρης», κραύγαζε: 
«Ξέρετε τι ακολούθησε μετά. Ε, γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, δεν το κρύβουμε. Είμαι υπερήφανος γι’ αυτό».
Πράγματι, είδαμε «τι ακολούθησε»… Είδαμε και ακούσαμε. Ακούσαμε, παραμονή της συμπλήρωσης δυο χρόνων από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα (18 Σεπτεμβρίου 2013), ο επικεφαλής της ναζιστικής συμμορίας, ο Μιχαλολιάκος, τρεις μόλις μέρες πριν από τις εκλογές, να δηλώνει απροκάλυπτα μιλώντας στον Real FM και στον Νίκο Χατζηνικολάου (17/9/2015): 
«Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία»!
Σήμερα, ο ομολογημένα δολοφόνος του Φύσσα, ο βγαλμένος από την ίδια «σπορά» με τον αρχηγό του τον Μιχαλολιάκο, ο επιδιδόμενος στον ίδιο… «αρχαιοελληνικό» χαιρετισμό με τον αρχηγό του, ο φυσικός αυτουργός μιας δολοφονίας για την οποία ο Μιχαλολιάκος δήλωσε «αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία», αναμένεται να αποφυλακιστεί λόγω παρέλευσης του ορίου προσωρινής κράτησής του.
gallery thumbnail
Η αποφυλάκιση του Ρουπακιά, ως αποτέλεσμα της προκλητικής καθυστέρησης στη διεκπεραίωση της δίκης που εξ αντικειμένου υπονομεύει την προοπτική να λογοδοτήσει ουσιαστικά η ναζιστική συμμορία για τα εγκλήματά της, αποτελεί εξέλιξη που δεν μπορεί παρά να συνδυαστεί με το αναντίρρητο γεγονός:
Για πολύ καιρό μέχρι το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα,
κράτος, κυβερνήσεις, αστυνομία, δικαιοσύνη, αστικά κόμματα και φυσικά ορισμένα ΜΜΕ, ανέχτηκαν κραυγαλέα ή και ενίσχυσαν τη δράση των νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Είναι στο πλαίσιο αυτό που ο εγκληματικός χαρακτήρας της ναζιστικής συμμορίας συνεχίζεται να καλύπτεται πίσω από τον μανδύα του «νόμιμου πολιτικού κόμματος».
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Νίκος  Μπογιόπουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις