...Όταν το ΠΑΜΕ καταστρέφει την δημόσια εικόνα της Ελλάδας και του ελληνικού πολιτισμού

Ο ενθουσιώδης φιλέλληνας του εξωτερικού που θέλει να εξηγήσει στα παιδιά του ή τους φίλους του την ελληνική έννοια της φιλοξενίας και έχει την έμπνευση, στο πλαίσιο αυτό διαφήμισης του ελληνικού πολιτισμού, να πληκτρολογήσει την φράση "Xenios Zeus" στο Google Images, θα έχει την χαρά να μοιραστεί μαζί τους τις παρακάτω εικόνες (παραθέτω μόνο τις πρώτες πέντε, με τη σειρά που εμφανίζονται στο δικό μου browser):





Πλούσιοι καπιταλιστές τουρίστες, ρομαντικοί φιλέλληνες! Ελάτε για διακοπές στην Ελλάδα. Τη χώρα που είναι τίγκα στους μπάτσους, τις κλούβες και τα στρατόπεδα κράτησης. Τη χώρα όπου μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε ζωντανά, όπου κι αν είστε, μαζικές προσαγωγές και συλλήψεις. Ποτέ άλλοτε ο Παρθενώνας δεν φαινόταν τόσο λευκός κόντρα σε τόσο μαζεμένο σκούρο! Ελλάδα: Ένας ειδυλλιακός παράδεισος καταστολής, εκμετάλλευσης, καταπίεσης, βίας, ανισότητας, φτώχειας και κοινωνικής εγκατάλειψης. Ένα από τα μεγαλύτερα φυτώρια τσαχπίνηδων φασιστών στον κόσμο. Ελάτε να δείτε πώς κάνουν κάμακος οι χιτλερικοί! Στην Ελλάδα έχουμε όλοι οι άντρηδοι GOLDEN DONG!!!!

Elias Kasidiaris, aka "Golden Dong." No, he is not Pakistani. Or Syrian. Or Palestinian, Lebanese, Israeli, Egyptian, Tunisian. He is Hellene. Helleeeeeene!!!!

Ζήσε τώρα κι εσύ τον Κασιδιάρη σου στην Ελλάδα! Sieg Heil, "PAME" mono gia cafe baby, Arbeit Macht Zimmer Frei, souvlaki mousakas.


Εκ της συγκυβερνήσεως, που νοιάζεται για τη δημόσια εικόνα του τόπου και τον σεβασμό στις προαιώνιες ελληνικές αξίες που δημιούργησαν την σύγχρονη Ευρώπη

Χορηγός: Ελληνικός Οργανισμός Ταγματασφαλιτών (ΕΟΤ)
Lenin Reloaded










Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις