Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου...

ΖΗΤΩ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ!!
Καλά, κανείς εκεί πέρα στον "ακρο- αριστερό" συριζα δεν άκουσε πως το κοινό νόμισμα είναι αυτή καθαυτή η νεοφιλελεύθερη εκδοχή του καπιταλισμού στην ε.ε;
Οτι η ε.ε εκ θεμελίων και στη βάση του κοινού νομίσματος έχει σχεδιαστεί ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ; Ότι δεν νοείται σοσιαλιστική ευρώπη και κοινό ευρωπαικό νόμισμα; Προς τί η επιμονή λοιπόν διατήρησης της ευρωζώνης;; Και προς τί η παραπληροφόρηση πως υπέρ των εθνικών νομισμάτων είναι μόνο η άκρα δεξιά!!
Αν κάνω λάθος ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ να έχω ένα αρθρο απο τον οποιονδήποτε περί του αντιθέτου...πως δηλαδή το πρόβλημα μας είναι "θεσμικό" και πως μπορεί η ευρώπη αλλάζοντας καποιους θεσμούς να μεταβληθεί σε ευρώπη των λαών. Αποδείξεις κύριοι οικονομολόγοι!!!
Γιατί λέτε ανέκδοτα; Γιατί δεν λέτε την αλήθεια; Πως η ευρωζώνη και ο αντι-καπιταλισμός ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΒΑΤΑ;;; ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ;; Και γιατί ΠΡΟΚΡΙΝΕΤΕ την επιλογή ενός λάιτ φασισμού αντί του κανονικού που έρχεται;;; Αυτό είναι η ευρώπη των λαών που ζητάτε!!!
Και γιατί δεν λέτε πως η Ευρωζώνη ΣΑΣ είναι το οικονομικό στήριγμα του νέου ιμπεριαλισμού κατά των λαών της Μέσης Ανατολής; Γιατί δεν το λέτε; Γιατί ζητάτε από τους αριστερούς να βάψουν το όνομα της αριστεράς με το αίμα του συριακού λαού που προκρίνει ο Ολάντ και η Μέρκελ;; ΌΧΙ ΜΟΝΟ Η ΜΕΡΚΕΛ!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις