Τα "κλαψουρίσματα" της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σ
αν «παρατημένη νύφη», ο συνδυασμός ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ διαπίστωσε ότι «η διολίσθηση έγινε κατολίσθηση», παρακολουθώντας τον Αλ. Τσίπρα να παραχωρεί τη διαδικτυακή του συνέντευξη απαντώντας σε ερωτήματα χρηστών του Twitter. «Η συνέντευξη ήταν ψυχρολουσία για τους αριστερούς», σημειώνει χαρακτηριστικά

Μόνο που, στη συγκεκριμένη εμφάνισή του, ο Αλ. Τσίπρας απλώς κωδικοποίησε τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς το κεφάλαιο, αυτές που «υπέγραψε» στα σαλόνια του ΣΕΒ και των Επιμελητηρίων, στις ΗΠΑ και στις Βρυξέλλες, στο Κόμο της Ιταλίας και στο Σίτι του Λονδίνου. Αυτές που η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καμωνόταν πως δε βλέπει και δεν ακούει, καλλιεργώντας συνειδητά αυταπάτες στο λαό για το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, τις προθέσεις και διαθέσεις του. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωση για τη συγκρότηση της συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΜΑΡΣ δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ενδεχόμενο κυβέρνησής του.

Ακόμα άλλωστε και χτες, μετά την «ψυχρολουσία» δηλαδή, σε ανακοίνωση για την επιστολή του ΣΕΒ στις κυβερνήσεις της ΕΕ, χαρακτηρίζει «αφελή αυταπάτη» του ΣΥΡΙΖΑ τη συνειδητή του λαθροχειρία απέναντι στο λαό, με τους ισχυρισμούς του ότι η διευθέτηση του χρέους είναι ζήτημα σθεναρής διαπραγμάτευσης και η επίτευξή της θα τον ωφελήσει!

Αφέλεια στην πολιτική δεν υπάρχει, ούτε αυταπάτες έχουν οι φορείς της. Συνειδητά δρουν και με γνώμονα συγκεκριμένα ταξικά συμφέροντα. Αυταπάτες σπέρνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε δυνάμεις με αναφορές στο κίνημα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις