Οι εκβιαστές και οι εκβιαζόμενοι...

«Αν όλα αυτά (σ.σ.: η ΠΝΠ) γίνονται για τη σωτηρία της πατρίδας και να πάμε σε σύγκρουση με όλους αυτούς που μας έχουν φέρει στη σημερινή κατάσταση, είμαστε κι εμείς έτοιμοι για αυτή τη σύγκρουση. Και να δώσουμε όχι μόνο το μισθό μας, αλλά και τη ζωή μας».
Ο έτοιμος για ...όλα είναι ο πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ, γνωστός κυβερνητικός συνδικαλιστής των ένδοξων ημερών του ΠΑΣΟΚ, Θέμης Μπαλασόπουλος. Εκανε τη δήλωση μάλιστα κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης την Παρασκευή ενάντια στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία η κυβέρνηση με εκβιασμούς βουτάει όλα τα αποθεματικά των δήμων και άλλων κρατικών οργανισμών, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις.
Φαίνεται όμως ότι, εκτός από τους υπουργούς και τα στελέχη της στην Τοπική Διοίκηση, βιάζονται να ...«εκβιαστούν» και συνδικαλιστικά στελέχη με γνωστή φιλοκυβερνητική διαδρομή. Αναμασούν την άθλια προπαγάνδα της, βάζοντας τη λαϊκή οικογένεια να διαλέξει ανάμεσα στο αν θα υπάρχει ο παιδικός σταθμός στο δήμο για το μωρό ή η σύνταξη του παππού στην τράπεζα.
Αν οι εργαζόμενοι έχουν τέτοιους «φίλους», τι να τους κάνουν τους εχθρούς...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις