Ρεσιτάλ "κοινωνικής υπεραξίας" από την ΕΛ.ΑΣ.

Όταν προ ημερών ο ηγέτης της "νέας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης" Αλ. Τσίπρας μιλούσε για την "κοινωνική υπεραξία" των κατασταλτικών δυνάμεων του κράτους δεν φανταζόμασταν πόσο γρήγορα θα επιβεβαιωθεί. Οι σκληρά εργαζόμενοι Έλληνες μπάτσοι λοιπόν, εκτελώντας τις διαταγές του άτεγκτου διώκτη "των άκρων" Ν. Δένδια, μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα, πρόλαβαν και:

1. Διέλυσαν με χημικά και άγριο ξύλο την προχθεσινή απεργιακή διαδήλωση, γεγονός που στη συνέχεια πανηγύρισαν δεόντως με υψωμένα τα γκλοπς τους.

2. Έδειραν (κάποιοι από αυτούς με χαρακτηριστική μανία)τους πολίτες με αναπηρία που η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ πετά στον Καιάδα και...

3.Σήμερα ολοκλήρωσαν (;)  αυτό το ρεσιτάλ "κοινωνικής υπεραξίας" προχωρώντας στην "διαπόμπευση" των συλληφθέντων της προχθεσινής διαδήλωσης (κάποιοι εκ των οποίων μάλιστα φέρουν εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού) με την ανάρτηση των φωτογραφιών και των στοιχείων τους στο site της ΕΛΑΣ, ωσάν να πρόκειται περί σεσημασμένων νονών της νύχτας. Οι φωτογραφίες μάλιστα συνοδεύονται από την απαραίτητη "παράκληση" προς τους ανά την Ελλάδα εθελοντές ρουφιάνους να παράσχουν στις αρχές πληροφορίες για τους συλληφθέντες.

φτου ξελευτερια

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις