Η βουλευτική παχυσαρκία και ο αντιμνημονιακός καύσωνας


Η δημοκρατία μας περνάει κρίση. Κλείνει το γυμναστήριο της βουλής. Αυτό θα προκαλέσει αύξηση της χοληστερίνης και της βουλευτικής παχυσαρκίας.
Ανακοίνωση-καταγγελία αναμένεται από την Χρυσή Αυγή, καθώς το γυμναστήριο της βουλής ήταν το μόνο μέρος στο οποίο οι βουλευτές της αισθάνονταν άνετα και μάλιστα υπερείχαν έναντι όλων των άλλων βουλευτών.
Στην κυρίως αίθουσα της βουλής, η οποία δεν έχει κλείσει ακόμα, αναμένεται να καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση του Μνημονίου.
Ήθελε να βγει κυβέρνηση για να καταργήσει το Μνημόνιο, όμως τώρα αρνείται να το καταργήσει. Makes perfect sense…
Τελικά η αντιμνημονιακότητα είναι σαν το καλοκαίρι: Ξεκινάει απότομα, κορυφώνεται με τον καύσωνα και σιγά σιγά μας εγκαταλείπει αφήνοντάς μας μόνο ωραίες αναμνήσεις!
Ακόμα κι αν υπερψήφιζε ο ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση του ΚΚΕ δεν θα αρκούσαν οι ψήφοι. Θα μπορούσε δηλαδή να το κάνει απλά για επικοινωνιακούς λόγους ή για να δείξει ότι όταν λέει ότι είναι αντιμνημονιακός το εννοεί. Αλήθεια περιμένει κανείς να το καταργήσει όταν θα είναι κυβέρνηση τη στιγμή που αρνείται να ψηφίσει την κατάργησή του ως αντιπολίτευση;
Ο Κουβέλης, αυτό το τέρας αριστερότητας, επέμενε στην ανάγκη απαγκίστρωσης. Μόνο που για να μπορεί να απαγκιστρωθεί η χώρα από τους επαχθείς όρους του μνημονίου θα πρέπει πρώτα να αγκιστρωθεί, οπότε πρέπει πρώτα να εφαρμόσουμε τους επαχθείς όρους του μνημονίου και μετά να επαναδιαπραγματευτούμε για να απαγκιστρωθούμε από αυτούς. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Θα την πω την αμαρτία μου, κι αν θέλετε διαγράψτε με από φίλο και μην ξαναδιαβάσετε το blog. Μου λείπει ο Καρατζαφέρης! Σκεφτείτε τι έχουμε χάσει αυτό το διάστημα. Πόσες ατάκες, πόσα ευφυολογήματα, πόσο χιούμορ έχουμε χάσει. Οι δύο πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο είναι η γυναίκα του και ο Αϊβαλιώτης που έχουν το προνόμιο να χαίρονται τον Γιώργο σε αποκλειστικότητα.
Η εκκένωση του ΠΑΣΟΚ γίνεται πιο γρήγορα κι από εκκένωση κτιρίου που πήρε φωτιά.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας συμπάθειας της Χρυσής Αυγής, ενημερωθήκαμε ότι ο αρχηγός είναι μακαρονάς. Μάλιστα σε ερώτηση για την αγάπη του στον Μουσολίνι απάντησε αινιγματικά: Είμαι μακαρονάς, τι να κάνω;
Ο Στουρνάρας αδικείται στη θέση του υπουργού Οικονομικών. Με τοlook και το στυλ του θα μπορούσε να παίξει στο Χόλυγουντ. Τον φαντάζομαι στον ρόλο του διεφθαρμένου δικηγόρου μιας οικογένειας μαφιόζων.
Επειδή μου αρέσει να κλείνω με γνωμικά και εξυπνάδες, αφιερώνω στον Γιώργο την φράση-σύνθημα του Πάμπλο Γκαρσία: Επιτρέπεται να ξαναπέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς

Αναδημοσίευση από  2310net

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις