Μύχιοι πόθοι...


Κριτική στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για το «ρατσισμό και την «ξενοφοβία», υποτίθεται ότι κάνει η ιστοσελίδα «defencenet.gr», όμως αλλού την πάει τη δουλειά. Στον ωμό αντικομμουνισμό. Γράφει λοιπόν: «Το νομοσχέδιο έχει τις ίδιες ποινές και για όσους αρνούνται ή εκμηδενίζουν τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, των εγκλημάτων πολέμου αλλά και του φασισμού - ναζισμού, και υποθέτουμε και των εγκλημάτων του κομμουνισμού, δηλαδή γενικώς των εγκλημάτων του ολοκληρωτισμού, ή αυτών που επιχείρησαν να επιβάλουν τον ολοκληρωτισμό στην Ελλάδα, όπως το ΚΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ '46-'49.

Κατά αυτόν τον τρόπο φαίνεται πως ανοίγει και πάλι ο δρόμος για να τεθεί εκτός νόμου το ΚΚΕ στην Ελλάδα. Το οποίο όχι απλώς υπεραμύνεται και έχει αποκαταστήσει την εγκληματική πολιτική ηγεσία του '46-'49, αλλά έχει αποκαταστήσει σε επίσημη τελετή του, και το μεγαλύτερο σφαγέα όλων των εποχών, τον Ιωσήφ Στάλιν... Και βέβαια αρνείται την κοινοβουλευτική δημοκρατία και κηρύσσει τη δικτατορία του προλεταριάτου, κανονικά με την ψήφιση του νόμου το ΚΚΕ πρέπει να κηρυχθεί εκτός νόμου και να δημευθεί η περιουσία του...».

Να λοιπόν ο ''ευγενής σκοπός'' της ιστοσελίδας που εκφράζει δήθεν αντίθεση στο νομοσχέδιο. Η ταύτιση κομμουνισμού φασισμού. Παλιό ζήτημα θα πει κανείς, εφεύρημα των αστικών επιτελείων, προκειμένου να συγκαλύψουν ότι το σύστημά τους, ο καπιταλισμός, είναι η μήτρα του φασισμού, τον χρησιμοποιούν όταν τον χρειάζονται τα μονοπώλια για να υποτάξουν τους εργαζόμενους, αλλά με την αναπαραγωγή του, στοχεύουν να στιγματίσουν, ρίχνοντας λάσπη και χολή, τον κομμουνισμό, ως ιδεολογία αλλά και κοινωνικό σύστημα, χαρακτηρίζοντάς τα εγκληματικά, άρα και όποιος τα ασπάζεται και παλεύει ώστε οι εργαζόμενοι να ανατρέψουν τον καπιταλισμό, καταργώντας την καπιταλιστική ιδιοκτησία να ποινικοποιούνται ως εγκληματίες. Νομίζουν ότι έτσι θα «καθαρίσουν» με την εργατική τάξη, τους λαούς, την ταξική πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης. Αυτή τη βρωμιά δεν μπορεί διαφορετικά να τη στηρίξει παρά αναπαράγοντας την πιο χυδαία προπαγάνδα για τον τιτάνιο αγώνα του Δημοκρατικού Στρατού ενάντια στο αστικό καθεστώς και τους αγγλοαμερικάνους συμμάχους του που θέλησαν να τσακίσουν το λαϊκό κίνημα για να επιβάλουν την εξουσία τους και να εντάξουν την Ελλάδα σε όλα τα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Από τον πόλεμο στην Κορέα, στο Βιετνάμ, ως τους τωρινούς πολέμους, σε Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύη, Συρία και πάει λέγοντας. Και η αστική τάξη της Ελλάδας μέσα στους πολέμους. Ετσι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα ξεπέρασε και αυτή την άθλια ιμπεριαλιστική προπαγάνδα, παραμονές της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, χαρακτηρίζοντας τον Ι. Β. Στάλιν ως «το μεγαλύτερο σφαγέα όλων των εποχών». Επειδή η ΕΣΣΔ, υπό την καθοδήγηση του Κομμουνιστικό Κόμματος με Γραμματέα της ΚΕ τον Στάλιν είχε τη μέγιστη συμβολή στην Αντιφασιστική Νίκη. Αυτό το φόβο έχουν, το φόβο των εργαζομένων που, αν μπολιαστούν με την απελευθερωτική ιδεολογία του Κομμουνισμού, θα ξεδιπλώνουν την ακαταμάχητη και ανεξάντλητη δύναμή τους, που θα σαρώσει το εγκληματικό καπιταλιστικό τους σύστημα.

Οσο για το ΚΚΕ που «κηρύσσει τη δικτατορία του προλεταριάτου» και γράφουν ότι «κανονικά με την ψήφιση του νόμου το ΚΚΕ πρέπει να κηρυχθεί εκτός νόμου και να δημευθεί η περιουσία του...», εδώ ποινικοποιούν και την ιδεολογία και τη δράση του Κόμματος της εργατικής τάξης. Νομίζουν πως βρήκαν μέθοδο για να φιμώσουν την ίδια την εργατική τάξη, το λαό, στις συνθήκες που ο καπιταλισμός, επειδή δεν μπορεί να πάρει ανάσα από τη σαπίλα του, επειδή δεν μπορεί να διαχειριστεί την οικονομική κρίση, επειδή ο μονοπωλιακός ανταγωνισμός ωθεί στην ανεργία, στην εξαθλίωση, δηλαδή στην επίγεια κόλαση της βαρβαρότητας της εκμετάλλευσης τους εργαζόμενους. Τους πονάει γιατί το ΚΚΕ, μετά την αντεπανάσταση στις σοσιαλιστικές χώρες δεν τα «δίπλωσε», δεν προσαρμόστηκε στρατηγικά στην υπηρεσία του καπιταλισμού, όπως έγινε σε άλλες χώρες, (π.χ. Ιταλία, Γαλλία κ.λπ.), αλλά συνεχίζει με την πολιτική του, τη δράση του, τους αγώνες του, να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αντικαπιταλιστικής, αντιμονοπωλιακής πάλης. Να αποκαλύπτει, να προβλέπει και να επιβεβαιώνεται η γραμμή του από τις ίδιες τις εξελίξεις, δείχνοντας το μοναδικό δρόμο για να βγει η εργατική τάξη, ο λαός, από τα δεσμά που χαλκεύουν οι καπιταλιστές και τα επιτελεία τους για να σωθούν από την κρίση, καταστρέφοντας τους παραγωγούς του πλούτου, είτε με τα άγρια μέτρα είτε με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Ναι, το ΚΚΕ ενάντια στη δικτατορία του κεφαλαίου αντιτάσσει την εξουσία που θα δώσει την πλέρια ελευθερία στην εργατική τάξη, στους αυτοαπασχολούμενους, στους φτωχούς αγρότες, που αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού απελευθερώνοντάς τους από τη δικτατορία των μονοπωλίων. Και αντικαθιστά το σημερινό εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα, προωθώντας την ανάπτυξη ολόκληρης της κοινωνίας, αποκλειστικά σε όφελός τους, χωρίς τους σημερινούς κηφήνες σφετεριστές του μόχθου τους. Αυτή είναι η δικτατορία του προλεταριάτου, που καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, οικοδομώντας το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Εκφράζοντας τους μύχιους πόθους τους για το ΚΚΕ, «λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο», την εργατική τάξη, τα άλλα φτωχά - λαϊκά στρώματα. Εδώ βρίσκονται βαθιές οι ρίζες του ΚΚΕ και δεν το ξεριζώνουν μήτε η άτιμη προπαγάνδα τους μήτε οι άτιμοι νόμοι τους. Η 95χρονη Ιστορία του είναι παρακαταθήκη. Και ο λαός ασπίδα του από κάθε επιβουλή. «Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις