Ολοκληρώνονται την Πρωτομαγιά του 2017 νέα σάβανα για τον λαό!

Την ημέρα που χιλιάδες αγωνιστές θυσιάστηκαν σ’ όλον τον κόσμο για να μπορέσουν οι λαοί να ζήσουν ανθρώπινα, την ημέρα που χιλιάδες άνθρωποι έδωσαν απλόχερα τη ζωή τους για να ζήσουν καλύτερα οι επόμενες γενιές, την ημέρα της Εργατικής Πρωτομαγιάς επέλεξε η κυβέρνηση του αίσχους, η κυβέρνηση της απάτης να ολοκληρώσει μία ακόμα συμφωνία με την τρόικα για νέα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα στο Ασφαλιστικό, στο Φορολογικό και στα Εργασιακά.
Την ημέρα που η κυβέρνηση της «Αριστεράς και της Προόδου» επέλεξε να ολοκληρώσει την ραφή των νέων σαβάνων του λαού, αμαυρώνοντας την Πρωτομαγιά, εκείνην την ημέρα διάλεξε και η πλειονότητα του λαού να «πιάσει τον Μάη» παίρνοντας τα βουνά και τα λαγκάδια για να φάει, να πιει και να πλέξει στεφάνια! Στο πλέξιμο των στεφανιών οδήγησαν τον λαό αριστεροί κυβερνήτες, αριστεροί υπερασπιστές αριστερών διαπραγματεύσεων, ξεπουλημένοι συνδικαλιστές και άλλοι βασανιστές του λαού! Έχει κι ο κόσμος όμως τις ευθύνες του, όταν το 2017 δεν αντιλαμβάνεται ότι τα Μαγιάτικα στεφάνια που πήγε να πλέξει την ημέρα της Πρωτομαγιάς είναι για την κηδεία που του ετοιμάζουν η αριστερή κυβέρνηση με τους ντόπιους και ξένους συνεταίρους της, όταν δεν αντιλαμβάνεται ότι Πρωτομαγιά του 2017 η κυβέρνηση του έκανε ένα ακόμα μνημόσυνο κι εκείνος αντί ν’ αρπάξει τ’ άρματα, άρπαξε τα φαγιά και τα πιοτά για να πάει να διασκεδάσει στο μνημόσυνό του!
Ευτυχώς στις πόλεις έμειναν οι «γραφικοί» των ταξικών δυνάμεων για να κρατήσουν ψηλά της αιματοβαμμένες με το αίμα των αγωνιστών σημαίες! Ευτυχώς στις πόλεις έμειναν αυτοί με την «ξύλινη γλώσσα» για να βαστάξουν γερά τις Θερμοπύλες! Ευτυχώς στις πόλεις έμειναν αυτοί με τα «κολλημένα μυαλά» για να μην αφήσουν τον εχθρό να περάσει, για να μην επιτρέψουν να ολοκληρωθούν τα σάβανα.
Οι ταξικές δυνάμεις δεν πιασαν τις Θερμοπύλες εθιμοτυπικά! Τις επόμενες ημέρες οι ταξικές δυνάμεις θα μπούνε ξανά μπροστά για να μην περάσουν οι νέες βαρβαρότητες!  Τις επόμενες ημέρες οι ταξικές δυνάμεις θα αντιπαρατεθούν στην προσπάθεια της κυβέρνησης να φορέσει νέα σάβανα στον λαό! Τις επόμενες ημέρες οι ταξικές δυνάμεις θα ξαναδώσουν μάχη για να γκρεμιστούν μνημόνια και αφεντικά, για να ανοίξει ο δρόμος για την κοινωνία την χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Αυτή η μάχη όμως για να κερδηθεί χρειάζεται τον λαό στους δρόμους, χρειάζεται κι αυτούς που πήγαν να «πιάσουν τον Μάη»! Γιατί η ζωή δεν είναι παίξε γέλασε ούτε το μέλλον θα έρθει από μόνο του έτσι νέτα – σκέτα!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις