Ο,τι θέλουν...

«"Καρμανιόλα" χαρακτήρισε τα μέτρα στον Real fm ο Δ. Κουτσούμπας, ενώ δεν απέκλεισε να ψηφίσει τα αντίμετρα ως πακέτο (...)». Αυτά γράφει η χτεσινή «Αυγή», υπό τον τίτλο «Ανοιχτό το ΚΚΕ στην ψήφιση αντίμετρων».
Επειδή η «Αυγή» κάνει επιλεκτική ανάγνωση της συνέντευξης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και προσαρμοσμένη στις προπαγανδιστικές ανάγκες της κυβέρνησης, παραθέτουμε το ακριβές απόσπασμα από τη συνέντευξη:
«Τα "αντίμετρα" δεν αποτελούν αντίδοτο στην πολιτική στήριξης των ομίλων, αλλά είναι απαραίτητο κομμάτι αυτής, το βάζουν ως όρο και οι εταιρείες, δεν είναι κάποια σκληρή και ευφυής διαπραγμάτευση από τους κυρίους της κυβέρνησης». Και παρακάτω, στην ερώτηση για το αν το ΚΚΕ σκοπεύει να ψηφίσει τα «αντίμετρα», ο Δ. Κουτσούμπας αναφέρει: «Θα δούμε κατ' αρχήν πώς θα έρθουν, θα τα δούμε και συγκεκριμένα. Ως πακέτο, βεβαίως, αποκλείεται να τα ψηφίσουμε. Δεν είναι, ούτε σ' αυτές τις ψηφοφορίες ούτε και στις προηγούμενες, το βασικό, αν ψηφίσεις ένα μέτρο, έστω μικρής ανακούφισης, για μια κατηγορία, αυτό το έχουμε κάνει και το έχουμε πει επανειλημμένα, και με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, και με την τωρινή κυβέρνηση, και με τις αυριανές κυβερνήσεις. Ομως, είναι πρόκληση, αυτοί που εξαθλιώνουν το λαό μας να πετάνε ένα ξεροκόμματο και να ζητάνε και ευγνωμοσύνη, γιατί γι' αυτό πρόκειται».
Τώρα, τι σχέση έχουν αυτά που λέει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με αυτά που γράφει η «Αυγή», μόνο αυτή το ξέρει...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις