Τα νέα μέτρα μπορούσαν να τσακιστούν την Πρωτομαγιά στο Χίλτον!

Τα νέα αντιλαϊκά μέτρα με τα οποία καταδικάζουν τον λαό στην εξαθλίωση θα μπορούσαν χθες να είχαν τσακιστεί. Η αλήθεια είναι ότι φτάσαμε μία αναπνοή από το να μην περάσουν τα μέτρα, αλλά δυστυχώς τελικά ο στρατηγικός ελιγμός των δυνάμεων της αντίστασης δεν πέτυχε! Οι δυνάμεις της αντίδρασης αντιλήφθηκαν το σχέδιο και απέκρουσαν την διείσδυση!
Ο καπετάν Παναγιώτης Λαφαζάνης με τα παλικάρια του επιχείρησαν να διεισδύσουν στην καρδιά των αντιλαϊκών ζυμώσεων και να τσακίσουν τα μέτρα μαζί με τους νεκροθάφτες, αλλά το σχέδιό τους για εισβολή στο Χίλτον έγινε γνωστό και παγιδεύτηκαν από εχθρικές δυνάμεις! Όμως παρ’ όλη τη δυσχερή του θέση, ο καπετάν Παναγιώτης Λαφαζάνης με την διμοιρία του (γιατί περίπου μία διμοιρία ήταν) επιτέθηκαν με σθένος στις εχθρικές δυνάμεις!
Ενώ ο καπετάν Παναγιώτης Λαφαζάνης ζητούσε να αποδοθεί το Χίλτον στο λαό γιατί από εκεί κυβερνάει η χούντα, τα παλικάρια του φώναζαν εν χορώ «οι προδότες στο Γουδί»! Προς στιγμήν φοβηθήκαμε ότι τα παλικάρια του καπετάν Παναγιώτη Λαφαζάνη μπερδεύτηκαν και ετοιμάζονται να δικάσουν τον Παναγιώτη αλλά ευτυχώς δεν έγινε κάτι τέτοιο.
Εάν οι άλλες αντιστασιακές δυνάμεις είχαν κατευθύνει τις δυνάμεις τους χθες προς τον Χίλτον και θέτονταν υπό την ηγεσία του καπετάν Παναγιώτη Λαφαζάνη είναι σίγουρο ότι τα νέα μέτρα δεν θα περνούσαν. Οι υπόλοιπες αντιστασιακές οργανώσεις έδειξαν όμως μικροψυχία μη αναγνωρίζοντας τις ικανότητες του καπετάν Παναγιώτη Λαφαζάνη κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία να μην περάσουν τα μέτρα!
Οι περγαμηνές του καπετάν Παναγιώτη Λαφαζάνη στον αντιστασιακό αγώνα αμέτρητες. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με τους συναγωνιστές του στις 20 Φλεβάρη του 2015, ένα μόλις μήνα μετά την εκλογή τους στην διακυβέρνηση, υπέγραψαν με την τρόικα την επέκταση του 2ου μνημονίου με ότι αυτό συνεπαγόταν, αντί να σκίσουν τα μνημόνια όπως είχαν τάξει! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του εκτός του ότι υπέγραψαν την επέκταση του 2ου μνημονίου επέμεναν να μας δουλεύουν μαζί με τον Τσίπρα κατάμουτρα και να μας λένε ότι δεν υπέγραψαν κάτι τέτοιο! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του κατήγγελλαν όποιον τολμούσε να καταγγείλει την κυβέρνηση Τσίπρα για την επέκταση του 2ου μνημονίου, ως προβοκάτορα!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του, στη συζήτηση στο Κοινοβούλιο για την ερώτηση που θα τεθεί στο δημοψήφισμα δημιούργησαν ένα δημοψήφισμα με εκείνα τα περίφημα ερωτήματα που πάνω – κάτω έλεγαν «ΟΧΙ στα μνημόνια των Ευρωπαίων» και «ΝΑΙ στα μνημόνια των Συριζαίων». Στην παρέμβαση του ΚΚΕ που ζήτησε να τεθεί ξεκάθαρα το ζήτημα στο δημοψήφισμα έτσι ώστε ο λαός να μπορεί να αρνηθεί και τα μνημόνια των Ευρωπαίων και τα μνημόνια των Συριζαίων, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του κατήγγειλαν τότε μέσω του πρωθυπουργού τους Αλέξη Τσίπρα το ΚΚΕ για μικροπολιτικά παιχνίδια και επέμειναν σ’ ένα δημοψήφισμα της πλάκας που έλεγε «ΟΧΙ στα μνημόνια των Ευρωπαίων» και «ΝΑΙ στα μνημόνια των Συριζαίων»!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του μαζί με τον πρωθυπουργό τους οδήγησαν τον Ελληνικό λαό σ’ ένα δημοψήφισμα στο οποίο τον ρωτούσαν αν θέλει μνημόνια, λίγους μήνες μετά την εκλογή τους από τον Ελληνικό λαό με σαφή εντολή να σκίσουν τα μνημόνια! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με τους συναγωνιστές του κατήγγελλε τότε το ΚΚΕ και όποιον κατηγορούσε το δημοψήφισμα ως στημένο κι από πριν ξεπουλημένο αφού όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ θα υπέγραφε μνημόνια! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του μαζί με τον πρωθυπουργό τους έσυραν τον λαό στο δημοψήφισμα με κλειστές τράπεζες και με χίλιους δυο εκβιασμούς να κρέμονται πάνω από το κεφάλι του!
Ο Ελληνικός λαός ψήφισε τελικά «ΟΧΙ» παρά τους εκβιασμούς! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του δεν έριξαν την κυβέρνηση που από το ίδιο βράδυ άρχισε διαπραγματεύσεις για να υπογράψει το 3ομνημόνιο! Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δεν έριξε τον πρωθυπουργό του που λίγο αργότερα μετέτρεψε το «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του συναίνεσαν να ανοίξει η Βουλή παραμονές Δεκαπενταύγουστου του 2015 για να ψηφιστεί το 3ομνημόνιο! Αφού ο Παναγιώτης Λαφαζάνης άνοιξε και την Βουλή μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, κατόπιν μαζί με τους συνοδοιπόρους του έκανε τον τζάμπα μάγκα, αφού το μνημόνιο θα ψήφιζε και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και το ΠΟΤΑΜΙ κι έτσι δεν χρειαζόταν η δική του συνδρομή. Έτσι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης άρχισε να παριστάνει τον αντιφρονούντα!
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι συναγωνιστές του δεν αποχώρησαν από την κυβέρνηση της Αριστεράς ούτε μετά την ψήφιση του 3ου μνημονίου, αλλά αποχώρησαν όταν ο αρχηγός τους προκήρυξε τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, γιατί πήραν πρέφα ότι δεν πρόκειται να τους έχει στις βουλευτικές λίστες! Τους την έφερε μάλλον γιατί αυτό ζήτησαν οι θεσμοί, ενώ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποδείχτηκε συνεπής στην υπηρέτηση των μνημονίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις