Συνταξιούχοι προσφέρουν τις συντάξεις τους στην πατρίδα!

Χιλιάδες συνταξιούχοι με δήλωσή τους προσφέρουν την σύνταξή τους για να ορθοποδήσει η πατρίδα σε πείσμα όλων αυτών των μίζερων που ξεσηκώνονται για να μην περάσει το τέταρτο μνημόνιο. Οι συνταξιούχοι οι οποίοι χαρίζουν την σύνταξή τους στην πατρίδα και καθημερινά γίνονται περισσότεροι, ζητούν επίσης από την κυβέρνηση να κάνει ακόμα μεγαλύτερες περικοπές στις συντάξεις όλων των συνταξιούχων.
Οι χιλιάδες συνταξιούχοι που υπογράφουν την δήλωση για την προσφορά των συντάξεών τους στο κράτος, προκειμένου να σωθεί η πατρίδα, το μόνο που ζητούν ως αντάλλαγμα για την προσφορά των συντάξεών τους είναι, επειδή κάπως πρέπει κι αυτοί να ζήσουν, να τους δοθούν οι περικοπές που έχουν γίνει στις συντάξεις τους! Ζητούν δηλαδή να δώσουν τις συντάξεις και να πάρουν ως αντάλλαγμα τις περικοπές που τους έχει κάνει το κράτος στις συντάξεις τους!
Κυβερνητικές πηγές χαρακτήρισαν την πράξη των συνταξιούχων αφελή αφού οι περικοπές των συντάξεων είναι μεγαλύτερες από τις συντάξεις! Οι ίδιες κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι αν θέλουν να κάνουν κάποια θυσία οι συνταξιούχοι για την πατρίδα, να πεθάνουν για να ξελαφρώσουν τα ταμεία του κράτους!
Μπορεί η είδηση να μην είναι είδηση και να είναι τρολιά, αλλά επειδή κάθε μέρα με την Αριστερά είναι Πρωταπριλιά, όλα μπορούμε να τα περιμένουμε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις