Πανηγύρια ηλιθίων για το 35% της ακροδεξιάς στη Γαλλία!

Μεγαλειώδης νίκη του Μακρόν, χτύπημα στο φάντασμα της ακροδεξιάς, νίκη της δημοκρατίας, ήττα του φασισμού και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες ακούγονται και γράφονται από χθες για την νίκη του Μακρόν επί της Λεπέν. Πανηγυρίζουν διάφοροι απολογητές τους συστήματος της εκμετάλλευσης του 99% του πληθυσμού της γης από το 1% του πληθυσμού της γης, γιατί ο Παπαδήμος της Γαλλίας ή ο Στουρνάρας της Γαλλίας (διαλέξτε και πάρτε γιατί ταιριάζουν και οι δύο) γιατί ο Μακρόν κέρδισε τις Γαλλικές Προεδρικές εκλογές με 65%! Ένας στυγνός εκπρόσωπος της άρχουσας τάξης, ένας τραπεζίτης κέρδισε τις Γαλλικές εκλογές με 65% και το σύστημα με τα «παπαγαλάκια» του πανηγυρίζουν γιατί ο Μακρόν «συνέτριψε» την Λεπέν!
Από πότε το 35% αποτελεί συντριβή;! Οι άθλιοι που έφτασαν τους Γάλλους φασίστες στο 35%, οι ελεεινοί που εξέθρεψαν και γιγάντωσαν την Γαλλική ακροδεξιά, οι άθλιοι που οδήγησαν αριστερούς ψηφοφόρους να ψηφίζουν το ανδρείκελο των τραπεζιτών Μακρόν για να μην έρθει η ακροδεξιά, αυτά τα χαμένα κορμιά αισθάνονται ευχαριστημένα διότι η Λεπέν με τους φασίστες της έλαβαν 35% και όχι 45% και γιατί όχι και 51%!
Όλη αυτή η βαρβαρότητα που βιώνουν οι Γάλλοι πολίτες με την επιδρομή του καπιταλισμού στα δικαιώματα και στις ελευθερίες τους, όλη αυτή οι βαρβαρότητα που βιώνουν οι λαοί της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου, όλη αυτή η καπιταλιστική βαρβαρότητα εκκόλαψε το αυγό του φιδιού για να το χρησιμοποιούν ως νομιμοποίηση στη συνείδηση του κόσμου των διάφορων Μακρόν, ώστε να παρουσιάζουν τον άθλιο εκμεταλλευτή Μακρόν ως δημοκράτη και προοδευτικό σε σύγκριση με την φασίστρια Λεπέν.
Ο Μακρόν θα συνεχίσει τον κανιβαλισμό σε βάρος του Γαλλικού λαού με πολύ βαρβαρότερο τρόπο από τον Ολάντ και θα έχει να επικαλείται το 65% των ψηφοφόρων που τον επέλεξαν. Ο Μακρόν θα πιει το αίμα του Γαλλικού λαού εξαθλιώνοντάς τον και οδηγώντας τον στις επόμενες εκλογές να ψηφίσει την Λεπέν σε ποσοστό 45% ή να την κάνει και Πρόεδρο. Δεν θα επιθυμούσε το βρωμερό σύστημα που εκτρέφει Μακρόν και Λεπέν να οδηγηθεί στο προφίλ της Λεπέν, αλλά αν χρειαστεί θα το κάνει κι αυτό χωρίς κανέναν ενδοιασμό όπως ακριβώς έφερε τον Χίτλερ στην εξουσία για να αποφύγει την πορεία του Γερμανικού λαού και άλλων λαών της Ευρώπης προς την Λαϊκή Εξουσία!
Στη Γαλλία των αγωνιστικών παραδόσεων, των επαναστάσεων και της προόδου ένας άθλιος τραπεζίτης, εκπρόσωπος της πιο παρασιτικής έκφρασης του κεφαλαίου, έλαβε ποσοστό 65% και μια φασίστρια έλαβε ποσοστό 35%! Στη Γαλλία των ένοπλων συγκρούσεων του Γαλλικού λαού για την πρόοδο, στη Γαλλία των κομμουνιστικών παραδόσεων, που όμως το Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα επέλεξε να γίνει δεκανίκι του συστήματος και να μεταλλαχτεί σε ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολλές δεκαετίες, σ’ αυτήν την Γαλλία ο αντιδραστικός Μακρόν και η φασίστρια Λεπέν μάντρωσαν τον κόσμο ελλείψει αντιπάλου! Ένας είναι ο δρόμος για τον Γαλλικό λαό και για τους υπόλοιπους λαούς, προκειμένου να δώσουν τέλος στην σε βάρος τους επιδρομή και να ξεφορτωθούν το εκμεταλλευτικό καπιταλιστικό σύστημα και το πολιτικό του προσωπικό όπως κι αν αυτό λέγεται! Ο δρόμος της Παρισινής Κομμούνας! Ο δρόμος της επανάστασης και του σοσιαλισμού!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις