Αντι για την ελπιδα φερνουν το ενα πραξικοπημα μετα το αλλο!

Με πραξικοπηματικές διαδικασίες η κυβέρνηση της Αριστεράς και της Ελπίδας, η κυβέρνηση που κορόιδεψε τον κόσμο για να αρπάξει την ψήφο του και να γίνει κυβέρνηση, φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή σήμερα το απόγευμα τα εναπομείναντα προαπαιτούμενα μέτρα για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης που μεταξύ άλλων προβλέπουν το πάγωμα των συντάξεων και των συλλογικών διαπραγματεύσεων, το αφορολόγητο όριο, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.
Η κυβέρνηση της Αριστεράς και της Απατεωνιάς σήμερα το απόγευμα με πραξικοπηματικές διαδικασίες αποφασίζει να φορολογήσει και τους ρακοσυλλέκτες, αφού πρώτα όμως αυξήσει τον αριθμό τους γεωμετρικά με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και με την κατάσχεση των λαϊκών κατοικιών!
Η κυβέρνηση της Αριστεράς και της Ψευτιάς περιλαμβάνει τις τροπολογίες για το κατασφάξιμο του λαού στο νομοσχέδιο για την «Κύρωση της τροποποιημένης συμφωνίας για την ίδρυση της Γενικής Επιτροπής Αλιείας για τη Μεσόγειο»! Η κυβέρνηση που θα έσκιζε τα μνημόνια ψηφίζει με ταχύτατες διαδικασίες, τις οποίες κατήγγελλε όταν ήταν αντιπολίτευση, νέα μνημόνια και νέους μνημονιακούς νόμους τους οποίους ενσωματώνει σε νομοσχέδια για τα ψάρια! Κανονικά αυτή η κυβέρνηση της Αριστεράς και της Τσαρλατανιάς θα έπρεπε να ενσωματώνει τις σφαγιαστικές για τον λαό τροπολογίες σε νομοσχέδια για τα σκυλιά κι όχι για τα ψάρια! Αυτό θα έπρεπε σε αυτήν την κυβέρνηση των χασάπηδων των λαϊκών δικαιωμάτων και κατακτήσεων!
Το ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα μετά το άλλο! Η κυβέρνηση που σε ένα βράδυ μετέτρεψε το «ΟΧΙ» του δημοψηφίσματος σε «ΝΑΙ» καταπατώντας με πραξικοπηματικό τρόπο την βούληση του Ελληνικού λαού, τώρα με επίσης πραξικοπηματικές διαδικασίες εξπρές ψηφίζει να αρπάξει τα σπίτια του κοσμάκη! Αυτή η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σταματήσει πουθενά εάν δεν την σταματήσει ο ίδιος ο λαός! Αυτήν την κυβέρνηση μόνο το ταξικό κίνημα μπορεί να την σταματήσει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις