Δεν άντεξε...

Την «καθαριότητα» και την ...ευταξία του χώρου επικαλούνταν ξανά και ξανά χτες ο Θ. Τζήμερος, σε συνέντευξη στο δελτίο ειδήσεων του «ΑΝΤ1», για να δικαιολογήσει την επίθεση στο στέλεχος του ΚΚΕ και την υστερική μανία του να κατεβάζει τις αφίσες που αναρτούν οι εργαζόμενοι στο χώρο (υπουργείο Μεταφορών, όπου συνεδριάζει και το Περιφερειακό Συμβούλιο) πριν από μεγάλες κινητοποιήσεις, για να τις προπαγανδίσουν και να καλέσουν τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν.
Οπως είπε μάλιστα, δεν τον ενοχλεί που οι αφίσες είναι του ΠΑΜΕ, αλλά ότι «ρυπαίνουν το χώρο», ενώ ισχυρίστηκε ότι ακόμα κι αν ήταν αφίσες του κόμματός του, αυτός θα τις κατέβαζε.
Το παραμύθι, όμως, με το οποίο ο Τζήμερος προσπάθησε να δικαιολογήσει και να καλύψει τον αντικομμουνισμό του, δεν κράτησε πολύ.
Αφήνοντας κατά μέρος τις ευαισθησίες για «καθαρούς δημόσιους χώρους» και αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που τον ενοχλεί πραγματικά, είπε: «Κάποιος θα πρέπει σε ένα κόμμα (σ.σ. το ΚΚΕ), το οποίο προπαγανδίζει το φασισμό και τη δικτατορία, οποιαδήποτε δικτατορία, να βάλει τα όριά του. Η αστική δημοκρατία δεν τα έβαλε αυτά τα όρια, με αποτέλεσμα οι πάντες να φοβούνται μην τους δείρουν οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ».
Να λοιπόν ποιος είναι ο καημός του: Το ΚΚΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, οι αγώνες των εργαζομένων και του λαού, στους οποίους πρωτοστατούν οι κομμουνιστές. Κι ας προσπαθεί το φασιστοειδές να πείσει ότι τον έπιασε ο πόνος για τη ...λάτρα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις