Τι περίμενες νοικοκυραίε;

Τα μαντρόσκυλα των αφεντικών που τόσο έχεις αγαπήσει, λύσσαξαν και άρχισαν να δαγκώνουν και εσένα.
Στην αρχή η ναζιστική εγκληματική οργάνωση που τόσο έχεις αγαπήσει σκότωνε με μαφιόζικα χτυπήματα μετανάστες, μετά έκανε δολοφονικές επιθέσεις σε εργάτες, μετά σκότωσε έναν μουσικό που ήταν ενάντια στον φασισμό. Το κράτος του Σύριζα και των προηγουμένων που τόσο χαρωπά συντήρησες με την ψήφο σου νοικοκυραίε κάλυψε και καλύπτει ακόμη την χρυσή αυγή, ακόμη χαίρουν ασυλίας από την αστική δικαιοσύνη, ακόμη οι φονιάδες κυκλοφορούν λυτοί και ωραίοι, ακόμη η αστυνομία τους καλύπτει και τους προστατεύει, ακόμη τους επιτρέπεται να ανοίγουν το στόμα τους και να ξερνάνε το φασιστικό δηλητήριο.
Αυτοί είναι που σε καλούν να κλείσεις σχολεία για να μην πάνε τα παιδιά πρόσφυγες σε αυτά και αλλοιώσουν τον πολιτισμό σου, αυτοί είναι που σου λένε να πας να δουλέψεις για ένα κομμάτι ψωμί που δεν φτάνει ούτε για να φάνε τα παιδιά σου, αυτοί είναι που σου πουλάνε υπερηφάνεια αρκεί να είσαι με το κεφάλι σκυφτό και τα βρακιά κατεβασμένα. Τώρα άρχισαν να επιτίθενται και στα δικά σου παιδιά. Έτσι μαφιόζικα και ομαδικά όπως σου αρέσει. Χτύπησαν ένα παιδί μόνο και μόνο γιατί δεν τους άρεσε η φάτσα του. Φόραγε λέει σακίδιο και είχε φωτογραφική μηχανή, αυτό ήταν αρκετό για τους φονιάδες που οπλίζεις με την υποστήριξή σου, ώστε να τον κυνηγήσουν, να τον ληστέψουν και να τον χτυπήσουν ομαδικά μέχρι να τον στείλουν στο νοσοκομείο.
Το παιδί αυτό είναι φοιτητής της σχολής καλών τεχνών, γυρνούσε από την σχολή του, περπάταγε στον δρόμο. Εσύ που φοβάσαι να περπατήσεις στο κέντρο γιατί δεν σου αρέσει ότι έχει αλλοδαπούς, ξεκίνα να φοβάσαι τώρα και για τα παιδιά σου γιατί έφτιαξες Έλληνες μαχαιροβγάλτες, που είναι εκτός ελέγχου και επιτίθενται σε όποιον δεν τους γεμίζει το μάτι.
Για αυτή την εικόνα φταις εσύ νοικοκυραίε:

Για το την ύπαρξη αυτού και των ομοϊδεατών του φταις επίσης εσύ νοικοκυραίε:


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις