Βαριά προσβολή του Καραθανασόπουλου στην Κορίνα Κρέτσου!

Ίδιον των κομμουνιστών η θρασύτητα και η έλλειψη αγωγής! Ο βουλευτής του ΚΚΕ Καραθανασόπουλος προσέβαλε βάναυσα την Ρουμάνα κοινοτική Επίτροπο για την Περιφερειακή Πολιτική, Κορίνα Κρέτσου, λέγοντάς της ότι «αποτελεί μόνο υποκρισία η ανησυχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κρίση του μεταναστευτικού. Αντίθετα θέλει πολύ φθηνά εργατικά χέρια και γι’ αυτό αξιοποιεί και τους οικονομικούς μετανάστες και τους πρόσφυγες»!
Τώρα βέβαια θα σκεφτεί κανείς ότι υπερβάλουμε στις κρίσεις μας για τον Καραθανασόπουλο αφού δεν απηύθηνε σε προσωπικό επίπεδο τον λόγο στην Ρουμάνα κοινοτική επίτροπο! Δεν έχει σημασία! Ο Καραθανασόπουλος δεν έπρεπε να κακολογήσει την καλή Ευρωπαϊκή Ένωση και να βγάλει την Ρουμάνα κοινοτική επίτροπο από τα ρούχα της, αναγκάζοντάς την να προσωποποιήσει το θέμα και να του πει ότι επί κομμουνισμού στη Ρουμανία έβλεπε μόνο δύο ώρες τηλεόραση την ημέρα γιατί τόσο εξέπεμπαν τα κρατικά κανάλια και διάβαζε ως φοιτήτρια με γάντια γιατί δεν είχε θέρμανση!
Δεν θέλουμε να πικράνουμε την καλή Ρουμάνα Κρέτσου, αλλά αν μη τι άλλο επί κομμουνισμού στην Ρουμανία θέρμανση είχαν! Επίσης είχαν και δωρεάν σπουδές! Για το πόσες ώρες εξέπεμπαν τα τηλεοπτικά κανάλια ως δείγμα ελευθερίας και δημοκρατίας, το αφήνουμε μαζί με τα εγγλέζικα της καλής κυρίας Κρέτσου στην κρίση αυτών που την άκουσαν! Αυτό που ξέρουμε όμως στα σίγουρα και η καλή κοινοτική επίτροπος Κρέτσου κάνει πως το ξεχνάει, είναι ότι επί κομμουνισμού η Ρουμανία δεν είχε άστεγους και δεν εξήγαγε πουτ@νες, όπως κάνει σήμερα η δημοκρατική Ρουμανία της καλής Ευρωπαϊκής Ένωσης γεμίζοντας με αστέγους την Ρουμανία και με πουτ@νες την Ελλάδα και άλλες χώρες της υφηλίου! Εκτός κι αν στο μυαλό της καλής μας Κρέτσου το δικαίωμα του να ζεις στα παγκάκια και να εκδίδεις το σώμα σου είναι κι αυτό δείγμα ελευθερίας!
Αυτά τα λίγα γιατί μεγάλη φόρα πήραν διάφορες Κρέτσου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις