Ανίατες περιπτώσεις

Ποιος δεν θυμάται τον ντόρο που είχε προκαλέσει ο Μ. Χρυσοχοΐδης, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, υπουργός, βουλευτής κ.λπ. όταν δήλωνε το 2012 ότι δεν είχε διαβάσει το μνημόνιο που είχε ψηφίσει γιατί δεν προλάβαινε;
Το πρόβλημα με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, που από χτες παίρνουν σβάρνα τα ΜΜΕ ισχυριζόμενοι ότι δεν αντελήφθησαν τη σχετική με τις "offshore" διάταξη, δεν την πήραν χαμπάρι και δεν ήξεραν τι ψήφιζαν, δεν είναι τόσο αυτή καθαυτή η παραδοχή τους. Είναι ότι ενώ πιάστηκαν "με τη γίδα στην πλάτη" έχουν το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα.
Οπως ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θ. Παπαχριστόπουλος, που υποστήριξε, μεταξύ άλλων, (ρ/σ «Παραπολιτικά»): "Θέλω να πιστεύω ότι είμαι ο πρώτος βουλευτής που ζήτησα να αποσυρθεί το άρθρο 178. Εγινε αυτό χθες το πρωί. Κάνω την αυτοκριτική μου, αλλά πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους και οι 300 βουλευτές όχι μόνο εγώ. Δηλαδή, το ΚΚΕ, που υποτίθεται τα πιάνει όλα, είπε "Οχι" αλλά δεν έκανε καμία νύξη μέσα στη Βουλή..."!
Ψήφισαν το εκτρωματικό πολυνομοσχέδιο που φορτώνει τεράστια βάρη στο λαό, το ψήφισαν με κατάπτυστες διαδικασίες "fast track", μέσα στο Σαββατοκύριακο, για τίποτα δεν διαμαρτυρήθηκαν οι βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, και έχουν σήμερα το θράσος, αφού αποκαλύφθηκε η διάταξη με τις "offshore" να κουνάνε το δάχτυλο στο ΚΚΕ, γιατί δεν τους πληροφόρησε τι πήγαν και ψήφισαν!!!
Ανίατες περιπτώσεις...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις