Η αντιδραστικη μεταφυσικη του ΚΚΕ!

Ετσι τιτλοφορείται άρθρο που κυκλοφορεί στην «αριστερή» ιστοσελίδα της χώρας, στο «left.gr»! Στο άρθρο αυτό γράφονται απίστευτα πράγματα εναντίον του ΚΚΕ τα οποία ξεκινούν από την χριστιανική εσχατολογία και το αρχαίο κάλος, περνούν στην Ηριάννα, στον Περικλή, στις ξεχωριστές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, στην κομμουνιστική κοινωνία, στην δικτατορία του προλεταριάτου, στην τυποεκδοτική, στον 902 και καταλήγουν στο νομοσχέδιο ταυτότητας φύλου και στο σύμφωνο συμβίωσης! Γιατί όλα αυτά;! Για να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι το ΚΚΕ είναι κόμμα αντιδραστικό! Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στην «αριστερή» αρθρογράφο γιατί κατάφερε μέσα σε τρεις αράδες να αποδώσει περιληπτικά όσα τα φασισταριά καταλογίζουν στο ΚΚΕ σε ολόκληρους τόμους! Εάν λοιπόν κάποτε τελειώσει την καριέρα της λιβανίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ θα έχει επιλογές που να πάει!
Τα όσα γράφει η «αριστερή» αρθρογράφος είναι ανάξια απάντησης αφού μόνο το γέλιο μπορούν να προκαλέσουν σε όποιον έχει στοιχειώδη λογική! Το ΚΚΕ ποτέ δεν απάντησε σε τίποτα λέγοντας σαχλαμάρες και ψέματα! Σ’ αυτό ειδικεύεται η «αριστερά» την οποίαν λιβανίζει η συγκεκριμένη αρθρογράφος. Η «αριστερή» αρθρογράφος «κόβει και ράβει» όπως θέλει τις τοποθετήσεις του ΚΚΕ στο ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης και στην αλλαγή ταυτότητας φύλου, προκειμένου να το συκοφαντήσει! Παλιά τους τέχνη κόσκινο εκεί στην «προοδευτική αριστερά» η προβοκάτσια!
Αλλά καθώς διαβάζεις αυτόν τον αριστερό οχετό δύο ερωτήματα σου γεννιόνται!
Το πρώτο ερώτημα είναι πώς θα κυβερνούσε η «προοδευτική Αριστερά» με αυτό το «αντιδραστικό» ΚΚΕ και τόσο πολύ ζάλισε τον λαό λέγοντας πως εκείνη ήθελε να «παντρευτεί» το ΚΚΕ, αλλά εκείνο δεν την παντρευόταν;! Και μη μας πει η «Αριστερά» ότι άλλαξε το ΚΚΕ και έγινε αντιδραστικό! Το ΚΚΕ δεν άλλαξε καθόλου ή θέλεις να το πεις κομμουνιστικό, ή θέλεις να το πεις αντιδραστικό ή θέλεις να το πεις προοδευτικό! Το ΚΚΕ από τον Γενάρη του 2015 μέχρι σήμερα είναι το ίδιο! Η «Αριστερά» τον Γενάρη του 2015 έγινε κυβέρνηση σαν ελπίδα και τώρα έχει μεταμορφωθεί σε χολέρα!
Το δεύτερο ερώτημα είναι αν το ΚΚΕ είναι επίσης αντιδραστικό επειδή δεν ψήφισε το τρίτο μνημόνιο, το τέταρτο μνημόνιο καθώς και τα προαπαιτούμενα! Είναι το ΚΚΕ αντιδραστικό γι’ αυτόν τον λόγο;! Μήπως είναι προοδευτικοί η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι που ψήφιζαν τις αντιλαϊκές βαρβαρότητες συνεταιρικά με τον Τσίπρα και τον Καμμένο;!
Τέλος θα κάνουμε μερικά ρητορικά ερωτήματα στην καλή «αριστερή» αρθρογράφο που «μαγείρεψε» ένα ωραίο αντικομμουνιστικό τουρλού με το όνομα «Η αντιδραστική μεταφυσική του ΚΚΕ» και στο τέλος του «μαγειρέματος» θρήνησε κιόλας γιατί το ΚΚΕ αδικεί τον εαυτό του: Θα κατηγορήσει ξανά το ΚΚΕ η καλή δημοσιογράφος ως αντιδραστικό κόμμα σε λίγες ημέρες, όταν αυτό θα καταψηφίσει την καλλιέργεια και την χρήση της κάνναβης;! Θα ξανακατηγορήσει η «αριστερή» λιβανίστρια του ιδεαλισμού το ΚΚΕ στο όνομα του διαλεκτικού και του ιστορικού υλισμού, επειδή το ΚΚΕ δεν θα συνηγορήσει στη μαστούρα;! Μήπως θα κατηγορήσει το ΚΚΕ ως αντιδραστικό επειδή αυτό θα μπει μπροστά για να υπερασπίσει την λαϊκή κατοικία που θα προσπαθήσουν να την αρπάξουν οι «προοδευτικοί» Συριζαίοι;! Μήπως το ΚΚΕ είναι αντιδραστικό κόμμα επειδή ζητάει να αποφυλακιστεί ο άνεργος που δεν πλήρωσε τα διόδια και οι «προοδευτικοί» του ΣΥΡΙΖΑ τον έβαλαν στην φυλακή;! Ας μας πει η κοπελούα για να μην την κατηγορούμε τζάμπα και χαλάμε τα «αριστερά» και «προοδευτικά» ιδεαλιστικά παραληρήματά της!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις