Το συστημικό ΚΚΕ!

Εδωσαν και πήραν τα σχόλια στο διαδίκτυο από επαναστάτες του καναπέ, του τσίπουρου και του μεζέ για την συστημικότητα του ΚΚΕ εξαιτίας της ανακοίνωσης του ΚΚΕ με την οποία καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια σε βάρος του Παπαδήμου. Τι έγραφε η ανακοίνωση του ΚΚΕ η οποία «αβαντάρει» το σύστημα;! Καταδίκαζε την ατομική βία η οποία όχι μόνο δεν λύνει κανένα λαϊκό πρόβλημα, αλλά γεννά περισσότερη καταστολή από το αστικό κράτος! Η ανακοίνωση του ΚΚΕ ήταν κανένα εφεύρημα του Κουτσούμπα;! Η ανακοίνωση δεν έγραφε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτά που έγραφαν ο Λένιν, ο Μαρξ, ο Ένγκελς, ο Τσε για την ατομική βία, από αυτά που έγραφαν δηλαδή οι κομμουνιστές επαναστάτες που μέχρι τώρα όμοιοί τους δεν έχουν εμφανιστεί! Δηλαδή για να ικανοποιήσει ο Κουτσούμπας τους επαναστάτες της ταβέρνας θα έπρεπε να δώσει γραμμή για παιχνίδια με αποκριάτικα πιστόλια;!
Οι επαναστάτες των μεζεδοπωλείων ψάχνουν με κάθε τρόπο να εκτοξεύσουν την χολή τους σε βάρος του ΚΚΕ και δεν διστάζουν αυτή η χολή να εκτοξεύεται κατά πρόσωπο και στους μεγάλους επαναστάτες του κομμουνιστικού κινήματος και μάλιστα στο όνομά τους! Οι επαναστάτες των μεζέδων και της ρακής, απλωμένοι ο καθένας σε τέσσερις καρέκλες του ταβερνείου (εκτός από δύο – τρεις φορές τον χρόνο που αντί για το ταβερνείο πηγαίνουν στην διαδήλωση για να δικαιολογήσουν τον αυτοπροσδιορισμό τους ως επαναστάτες), με σημαία τους τον Μαρξισμό – Λενινισμό κατηγορούν το ΚΚΕ ως συστημικό γιατί καταδικάζει την ατομική βία! Απίστευτη υπερβατική σκέψη αλλά η αντιΚΚΕ υστερία τους από τη μια και το θολωμένο μυαλό τους από την άλλη τους κάνει να πετροβολούν τον Λένιν με όπλο τους τον… Λένιν!
Έχει και πολλούς αφελείς που παρασύρονται από τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες και χαίρονται πιστεύοντας ότι τέτοιες ενέργειες θα αλλάξουν τον κόσμο, ατενίζοντας την επανάσταση ακριβώς όπως ατενίζουν την αλήθεια, με το κεφάλι προς τα κάτω! Γιατί η επανάσταση είναι η κορυφαία εκδήλωση της λαϊκής βούλησης να καταλάβει ο λαός την εξουσία και επειδή η επανάσταση δεν είναι παιχνίδι γίνεται οργανωμένα και όχι όπως καπνίσει του καθενός! Γιατί οποιαδήποτε ατομική ενέργεια είναι προβοκάτσια στην κατεύθυνση της αποτυχίας της επανάστασης! Αλλά πριν φτάσει ο λαός στην διάθεση να δώσει και τη ζωή του για ν’ αλλάξει η κοινωνία, να κάνει επανάσταση για να πάψει άνθρωπος να εκμεταλλεύεται τον άνθρωπο, πρέπει να ανεβεί μερικά σκαλοπάτια! Γιατί πώς μπορεί να είσαι αποφασισμένος να δώσεις τη ζωή σου, ενώ δεν είσαι αποφασισμένος να θυσιάσεις την δουλειά σου ή το μεροκάματό σου ή απλά μερικές θερμίδες για να περπατήσεις σε μία διαδήλωση;! Μετάβαση από τον καναπέ στην επανάσταση δεν γίνεται! Θα υπάρξουν τέτοιες περιπτώσεις αλλά θα είναι η εξαίρεση!
Ο λαός πρέπει να κατέβει μαζικά στους δρόμους και να καταδικάσει την βία που ασκείται σε βάρος του από το αστικό κράτος και που τον οδηγεί σε μεγαλύτερη φτώχεια και εξαθλίωση! Δουλειά του ΚΚΕ είναι να βάλει πλάτη στην οργάνωση του κινήματος στην κατεύθυνση της λαϊκής συμμαχίας που θα βγάζει τον λαό στους δρόμους για να διεκδικήσει ανάλογο επίπεδο ζωής με το επίπεδο ανάπτυξης της επιστήμης και της τεχνολογίας το 2017, που θα βγάζει τον λαό στους δρόμους για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την σοσιαλιστική επανάσταση και οι ΚΚέδες λιώνοντας παπούτσια καθημερινά στους δρόμους ακριβώς αυτό κάνουν! Επικρότηση προβοκατόρικων τρομοκρατικών ενεργειών από το ΚΚΕ δεν μπορεί να υπάρξει! Το προνόμιο της επικρότησης της προβοκάτσιας ανήκει στους επαναστάτες του καναπέ, του τσίπουρου και του μεζέ!
Υ.Γ. Αν όλοι όσοι εξέφρασαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την χαρά τους για την τρομοκρατική ενέργεια σε βάρος του Παπαδήμου είχαν κατέβει την περασμένη εβδομάδα στις διαδηλώσεις και στις απεργιακές συγκεντρώσεις το τέταρτο μνημόνιο δεν θα περνούσε!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις