Ελεύθερα και ανεπηρέαστα ψήφισαν Τσίπρα!

Μας έχει ζαλίσει το τελευταίο διάστημα ο Τσίπρας με τους συνοδοιπόρους του, οι οποίοι θα έκοβαν τον ΕΝΦΙΑ αλλά για το καλό μας δεν τον έκοψαν, ότι ο λαός τους ψήφισε το Σεπτέμβρη του 2015, ενώ αυτοί είχαν ήδη ψηφίσει μαζί με τα άλλα αστικά κόμματα το τρίτο μνημόνιο και άρα ο λαός ήξερε τι τον περίμενε!
Δεν θα σχολιάσουμε καν το γεγονός ότι κούρασαν, απογοήτευσαν και τελικά κορόιδεψαν έναν κόσμο σε σωματική και ψυχολογική υποχώρηση! Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να επαναλάβουμε ότι οι άνθρωποι που έταξαν τα πάντα στον Ελληνικό λαό και συνέχιζαν να του τάζουν και τους πρώτους μήνες που βρέθηκαν στη διακυβέρνηση, κατόπιν πέρασαν σαν οδοστρωτήρας από επάνω του!
Θα θυμηθούμε όμως τα εξής:
– Ακόμα και στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 καλλιέργησαν στη συνείδηση του λαού τις νέες απάτες που είχαν στη φαρέτρα τους και ονομαζόταν «παράλληλα προγράμματα»! Έκτοτε το μόνο που θυμάται ο Τσίπρας και η «αριστερή» παρέα του είναι ότι ο λαός αποδέχτηκε στις εκλογές του 2015 το τρίτο μνημόνιο. Για τα «παράλληλα προγράμματα» ούτε λόγος να γίνεται, όπως δεν γίνεται λόγος για όσα έταξαν σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, τις συντάξεις, τους μισθούς, τον ΦΠΑ κτλ. κτλ.
– Στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, σε σχέση με τον Γενάρη του 2015, ο «αριστερός» πρωθυπουργός έστειλε πάνω από 750.000 ψηφοφόρους στην αποχή! Στη συμμετοχική δημοκρατία του δεν χωρούν οι κατατρεγμένοι, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν τα σπίτια τους, αφού αυτοί απογοητεύονται πιο εύκολα γιατί είναι πιο ευάλωτοι! Ίσως φιλοδοξία του Τσίπρα να είναι το ποσοστό συμμετοχής στις εκλογές να πέσει κάτω από αυτό των ΗΠΑ!
– Στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 η αυτοαποκαλούμενη αριστερά του Τσίπρα και του αυτοαποκαλούμενου κομμουνιστή Κατρούγκαλου, έδεσαν χειροπόδαρα με τα capital controls χιλιάδες μικροκαταθέτες εκφοβίζοντάς τους ότι θα χάσουν εντελώς το κομπόδεμά τους! Στο δημοψήφισμα τα capital controls δεν μπόρεσαν να παίξουν τον ρόλο τους, αφού ακόμα συμμετείχαν οι «απογοητευμένοι» στις εκλογές και αφού ο εκβιασμός των capital controls δεν είχε καλλιεργηθεί στη συνείδηση των μικροκαταθετών!
Σ’ αυτό το κλίμα ο κύριος Τσίπρας και οι υπόλοιποι κύριοι, που τολμούν να αποκαλούν ο ένας τον άλλον «σύντροφο», κατάφεραν να αρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού λαού! Οι κύριοι που έφτασαν στην διακυβέρνηση τάζοντας λαγούς με πετραχήλια στον Ελληνικό λαό, παρέμειναν στην διακυβέρνηση με νέα ψέματα και χυδαίους εκβιασμούς! Αυτές είναι οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξαναψηφίστηκε ο Τσίπρας τον Σεπτέμβρη του 2015 και γι’ αυτές καμαρώνει! Αυτό θα πει αριστερό ήθος!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις