Η πολιτική αγυρτεία σε απίστευτα μεγαλεία…

gallery thumbnail
Το Σαββατοκύριακο που ο λαός θα τιμά την Εργατική Πρωτομαγιά, τους νεκρούς εργάτες που έδωσαν τη ζωή τους για πιο ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, για πιο ανθρώπινη ζωή, τους διακόσιους ήρωες της Καισαριανής που ο βέβηλος λέρωσε τη μνήμη τους με τα λουλούδια του, η αριστερή πανούκλα θα εισάγει, με την απαράδεκτη διαδικασία του κατεπείγοντος, τους νόμους λαιμητόμους του Ασφαλιστικού και του Φορολογικού προς ψήφιση στη Βουλή! Οι αντιλαϊκοί «μάγειροι», οι πολιτικοί απατεώνες που φόρεσαν στολή αριστερού για να κοροϊδέψουν τον λαό και να υφαρπάξουν την ψήφο του για να συνεχίσουν τις βαρβαρότητες των προηγούμενων, αποδεικνύονται εξαιρετικά εφευρετικοί. Ετοιμάζονται να ψηφίσουν ακόμα μία βαρβαρότητα, λίγες μέρες μετά το Πάσχα προσπαθώντας να πιάσουν τον λαό για μια ακόμη φορά στον ύπνο και να τον ξεκάνουν. Προσπαθούν μάλιστα να ξαναπαρουσιάσουν την σφαγή σαν κατόρθωμα, όπως ακριβώς έκαναν και με την ψήφιση του 3ου μνημονίου.
Στερεύουν οι λέξεις και οι χαρακτηρισμοί γι’ αυτό το τσίρκο που πέρυσι τέτοιες μέρες προκαλούσε και συκοφαντούσε τις ταξικές δυνάμεις στη Βουλή γιατί εκείνες ξεσκέπαζαν τις βρωμερές προθέσεις τους τις οποίες τώρα ο λαός βιώνει! Τολμούσε ο Χατζηαβάτης απευθυνόμενος προς τους Λακεδαιμονίους να τους χλευάζει και να τους απευθύνει το ίδιο το δικό τους σύνθημα κουνώντας το δάχτυλό του και κράζοντας ότι «πρέπει να διαλέξετε ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες»! Είχε δυστυχώς και πολύ κόσμο που στην απόγνωσή του πίστευε αυτόν τον μάστορα της ψευτιάς που έβαλε κάτω ακόμα και τον Ανδρέα στο παπατζιλίκι! Όχι μόνο τον πίστευε αλλά συρόταν, από τον παπατζή και το περιοδεύον καρναβάλι του, σε επιθέσεις εναντίον των ταξικών δυνάμεων γιατί αυτές δεν έλεγαν να συνεργαστούν στην εξαπάτηση του Ελληνικού λαού.
Ο λαός φαίνεται ότι ως ένα βαθμό έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να αντιδράσει και να δείξει στους τυχοδιώκτες που βρώμισαν κάθε αριστερή και προοδευτική έννοια ότι δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί άλλη μια βρωμιά. Πρέπει να βγει μαζικά στο δρόμο και να τσακίσει το «διαπραγματευτικό» χαρτί της κυβέρνησης έναντι των θεσμών στο επερχόμενο Eurogroup! Το διαπραγματευτικό χαρτί του Πανούκλα, ο οποίος ήρθε με τη στολή του Ελπίδα, δεν είναι τίποτε άλλο παρά το κηδειόχαρτό του ίδιου του λαού!
Πέρα από τους επιμέρους καυγάδες Αλέξηδων, Κούληδων, ποταμίσιων, λεβέντηδων, ντόπιων και ξένων δημίων, δημοκρατών και φασιστών που προσκυνούν το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα το οποίο λέγεται καπιταλισμός, όλοι μαζί τα έχουν βρει στο ότι τον λαό θα τον «φάνε λάχανο» στα σίγουρα! Γι’ αυτό ο λαός εδώ και τώρα πρέπει να αποφασίσει να σταματήσει να ζει με αυταπάτες και να κρατήσει γερά τις Θερμοπύλες μαζί με τους Λακεδαιμονίους! Πρέπει να πάρει την πλευρά των δικών του συμφερόντων γιατί σ’ αυτό το άθλιο εκμεταλλευτικό σύστημα δεν μπορεί να ευημερεί και ο λαός και το κεφάλαιο! Γι’ αυτό τέρμα πια στις αυταπάτες! Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες! Όλοι στους δρόμους για την απόκρουση της νέας επέλασης των κανιβάλων! Όλοι επί ποδός για ν’ ανοίξει ο δρόμος για το τσάκισμα της βαρβαρότητας και το πέρασμα σ’ εκείνην την κοινωνία, την χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο!
Όλοι στην 48ωρη απεργία μαζί με τις ταξικές δυνάμεις την Παρασκευή 6 του Μάη και το Σάββατο 7 του Μάη, καθώς και στην 24ωρη απεργία την Κυριακή 8 του Μάη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις