Ο λαός εμπιστεύεται την κυρία "γεμιστά"!

Ρώτησαν την μαγείρισσα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αυτήν που θα ταΐσει όλη την Ελλάδα γεμιστά, γιατί δε γίνονται διαδηλώσεις κι εκείνη απάντησε επειδή ο λαός τους εμπιστεύεται! Μάλιστα κόντεψε να πιάσει από το λαιμό τους ερωτώντες διότι τόλμησαν να πουν ότι διαδηλώσεις δεν γίνονται επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ χειρίζεται καλύτερα τον λαό, ώστε αυτός να μην αντιδράει!
Η κυρία «γεμιστού» ξέχασε βέβαια να πει ότι η εμπιστοσύνη που δείχνει στην κυβέρνηση ο λαός, οφείλεται πρώτα και κύρια στις πλάτες που της κάνουν οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες! Γιατί για να γίνουν διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις κάποιος πρέπει να τις κηρύξει! Τα φιλαράκια και συνεταιράκια της «γεμιστούς» στα συνδικαλιστικά όργανα πέρασαν ολόκληρη 48ωρη απεργία για το Ασφαλιστικό, ολόκληρη Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση, ολόκληρο κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο-κόφτη, χωρίς να πραγματοποιήσουν ούτε μία διαδήλωση, ούτε μία συγκέντρωση!
Οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες είναι που δίνουν φωνή στη «γεμιστού» για να τολμάει να λέει ότι ο λαός εμπιστεύεται τα λαμόγια που θα μας έφερναν τα χρυσά κουτάλια και αντί γι’ αυτό έφεραν μεγαλύτερες βαρβαρότητες! Ο λαός πρέπει να «ξεφορτώσει» τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες και να ταχθεί στο πλευρό των ταξικών συνδικάτων, που μόνα τους σήκωσαν το βάρος των τελευταίων απεργιών, πραγματοποιώντας μεγάλες συγκεντρώσεις, οι οποίες όμως δεν ήταν αρκετές για να ανατρέψουν τις βουλές των «αριστερών» θεομπαιχτών!
Στο χέρι του λαού είναι να δώσει δύναμη στη δύναμή του, πλαισιώνοντας το ταξικό κίνημα για να σταματήσει επιτέλους η βαρβαρότητα και οι κομπασμοί της «γεμιστούς» και άλλων πολιτικών απατεώνων που σφάζουν το λαό στο όνομα του λαού!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις