Δούλεμα "αριστερό" γαζί…

gallery thumbnail
«Σήμερα βρισκόμαστε στο τέλος μιας δύσκολης περιπέτειας. Τα δύσκολα είναι πίσω μας, καλύτερες μέρες έρχονται».
Αυτά δήλωσε ο Ελπίδας κατά τα Πασχαλινό μήνυμά του προς τους ιθαγενείς, τάζοντάς τους καθρεφτάκια και αντάμα λαγούς με πετραχήλια! Θα μπορούσε να συμπληρώσει κι άλλες εξυπνάδες στο μήνυμά του κατηγορώντας όσους αντιδρούν, ενώ αυτός και ο θίασός του ετοιμάζουν «χρυσά κουτάλια» για τον λαό! Θα μπορούσε να κλείσει την πορδή που αμόλησε πασχαλιάτικα σε ήχο πλάγιο δ χρωματικό λέγοντας: «Προς τι τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί;! Από χώμα γίναμε και σε χώμα θα καταλήξουμε! Στο βάθος του τούνελ φαίνεται το φως της παράδεισος! Όσοι αντέξουν τα αριστερά μέτρα, τις αριστερές κλανιές και το αριστερό δούλεμα μπορεί να ψοφήσουν από την πείνα, αλλά θα κερδίσουν την αιώνια ζωή! Αφήστε τους πλουσίους να πλουτίζουν περισσότερο, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε από αυτούς, διότι με την συμπεριφορά τους θα μείνουν έξω από την παράδεισο κι έτσι θα αποφευχθεί μεγαλύτερος συνωστισμός, αφού οι περισσότεροι στον παράδεισο θα καταλήξουν λόγω της ψωμόλυσσας»!
Για να καταλήξει μάλιστα θεαματικά θα μπορούσε να κραυγάσει προς τους πεινασμένους: «Μετανοείτε αμαρτωλοί! Ήγγικεν γαρ η βασιλεία μου… sorry… η βασιλεία των ουρανών»!
Ο Ελπίδας ο οποίος έγινε «αυτοκράτορας» τάζοντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες κάνει καλά τη δουλειά των αφεντικών του, οι οποίοι τον προώθησαν στον κυβερνητικό θώκο! Αν χρειαζόταν θα έκανε τόσα κι άλλα τόσα καραγκιοζιλίκια! Είναι ικανός να σηκώσει στον αέρα την εικόνα της Παναγίας και να φωνάζει ότι είδε όραμα πως αν δεν εφαρμοστούν τα βάρβαρα «αριστερά» μέτρα θα σχιστούν οι ουρανοί και θα φουσκώσουν τα νερά και θα αρχίσουν σεισμοί, λοιμοί και καταποντισμοί! Αυτή είναι η δουλειά του μασκαρά! Να λέει όσο γίνεται μεγαλύτερα ψέματα με τον πλέον πειστικό τρόπο και να λερώνει όπως και οι πολιτικοί του πρόγονοι κάθε αξία της Αριστεράς!
Το ζήτημα είναι να καταλάβει ο λαός, η εργατική τάξη τη δική τους δουλειά και να μην ανεχτούν ούτε για μια στιγμή παραπάνω τον θίασο των πολιτικών απατεώνων που παράστησαν τους αριστερούς για να κοροϊδέψουν τον κόσμο! Το ζήτημα είναι ο λαός να βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα για να δώσει εκείνος την χαριστική βολή στους επίδοξους δημίους του! Το ζήτημα είναι να βουλιάξει δρόμους και πλατείες την 8η Μάη τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά και προετοιμάζοντας την 48ωρη Πανελλαδική απεργία! Γιατί εν τέλει το ζήτημα δεν είναι να γκρεμίσει απλά μνημόνια και αφεντικά και να έρθουν άλλα μνημόνια με τα ίδια ή άλλα αφεντικά!  Το ζήτημα είναι ν’ αλλάξουμε τον κόσμο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις