Ευτυχώς στην Ειδομένη δεν ασκήθηκε βία ...

Όπως είπε και ο πρωθυπουργός της ελπίδας, ο λαός δεν είναι ηλίθιος και τη δεύτερη φορά ήξερε ότι η «αριστερή κυβέρνηση» θα τον σφάξει, αλλά παρ’ όλα αυτά την ψήφισε! Όπως οι εκβιασμοί, η απογοήτευση, η κόπωση, τα ψευδοδιλλήματα που καλλιέργησαν οι πολιτικοί απατεώνες, δεν έπαιξαν κανέναν ρόλο στο να τους ξαναψηφίσει ο λαός, ενώ τον είχαν άγρια εξαπατήσει και στις πρώτες εκλογές του Γενάρη και στο δημοψήφισμα, έτσι ακριβώς και οι πρόσφυγες έφυγαν από την Ειδομένη χωρίς να ασκηθεί βία!
Οι πρώτοι πρόσφυγες από την Ειδομένη έφτασαν στο αίσχος του στρατοπέδου συγκέντρωσης του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου και «κελάηδησαν» για τη μη άσκηση βίας στην Ειδομένη! Κατά την «αριστερή» Συριζαίικη λογική που τσαλαπάτησε κάθε αριστερή έννοια και αξία, που θα έσκιζε τα μνημόνια, που θα σταματούσε τους πολέμους που δημιουργούν την προσφυγιά, που θα έδινε ταξιδιωτικά έγγραφα στους πρόσφυγες για να πάνε στις χώρες που θέλουν, κατά την Συριζαίκη λοιπόν λογική δεν συνιστά βία η απειλή ότι οι πρόσφυγες είχαν τέσσερις μέρες διορία για να εκκενώσουν με τη θέλησή τους την Ειδομένη, ειδάλλως θα αναλάμβανε δράση η «ελπίδα» που σ’ αυτήν την περίπτωση θα έφτανε αστραπιαία! Κατά τη Συριζαίικη λογική δεν συνιστά βία το ότι για πέντε μέρες οι πρόσφυγες καταγγέλλουν ότι λάμβαναν στην Ειδομένη ένα γεύμα την ημέρα, προκειμένου να εξαναγκαστούν να φύγουν από εκεί! Κατά τη Συριζαίικη λογική δεν συνιστά βία ότι για πέντε μέρες οι χημικές τουαλέτες στην Ειδομένη δεν καθαρίζονταν προκειμένου οι πρόσφυγες να κουραστούν και να υποχωρήσουν στις βουλές της αριστερής πανούκλας που ήρθε ενδεδυμένη τον πορφυρό μανδύα της Ελπίδας!
Οπορτουνιστές απατεώνες! Η κόπωση, η πείνα, η απογοήτευση αντάμα με το φόβο, έκαναν τη βρομοδουλειά στους πρόσφυγες, όπως μέχρι τώρα την κάνουν και στον Ελληνικό λαό! Ας μη χαίρονται όμως! Μέρα μεσημέρι θα είναι που οι λαοί θα ξυπνήσουν και θα τους στείλουν από εκεί που ήρθαν κι αυτούς και όλο το πολιτικό προσωπικό του σάπιου συστήματος της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο, αποτινάσσοντας από πάνω τους το ζυγό της δουλείας και της εξαθλίωσης, πετώντας στα μούτρα των οπορτουνιστών τα ψέματα με τα οποία κατάφεραν να πιάσουν κορόιδο τον κόσμο!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις