Ακαριαία τα μέτρα

Είπε ο Αλ. Τσίπρας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας το περασμένο Σάββατο:
"Πριν απ' όλα αυτά, όμως, οφείλουμε να τελειώνουμε γρήγορα με την πρώτη αξιολόγηση, ώστε να ανοίξει επιτέλους η αναγκαία συζήτηση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους. Διότι είναι ακριβώς η επίλυση του προβλήματος του χρέους που, όπως είπα και προηγουμένως, μπορεί να επαναφέρει τη σταθερότητα στη χώρα και να δημιουργήσει επιτέλους ευνοϊκό επενδυτικό περιβάλλον".
Τι είχε πει προηγουμένως για το ζήτημα του χρέους; Οτι "εκεί βρίσκεται η απάντηση στο γρίφο της προσέλκυσης επενδύσεων και εκεί την αναζητάμε και εμείς".
Επομένως, σύμφωνα με τον Αλ. Τσίπρα, η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να περάσει ακαριαία τον ορυμαγδό των νέων μέτρων, με στόχο ν' ανοίξει η συζήτηση για το χρέος. Η οποία θεωρείται κρίσιμη, όχι βέβαια για να ανακουφιστεί ο λαός, αλλά για να έρθουν επενδύσεις!
Συμπέρασμα: Αν δεν υπάρξει οργανωμένη απάντηση, ο λαός θα σηκώσει στην πλάτη του όλα τα επόμενα μέτρα και από πάνω θα κληθεί να πληρώσει με νέες θυσίες την οποιαδήποτε ρύθμιση του χρέους. Κι όλα αυτά για να κάνουν κερδοφόρες επενδύσεις μια χούφτα επιχειρηματικών ομίλων, στα αποκαΐδια των δικών του δικαιωμάτων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις