Μυθιστορήματα...

Για τη δυσκολία των ΣΥΡΙΖΑίων να αντιπαρατεθούν επί της ουσίας στην πρόταση του ΚΚΕ στο προσεχές δημοψήφισμα έχουμε ξαναγράψει. Πρέπει, πάντως, να παραδεχτούμε ότι σε αυτήν την προσπάθεια σκαρφίζονται φανταστικές ιστορίες, που όμως καταντούν κοινοτοπία.
Πότε είναι ένας «μπαρμπα - Κώστας», παλιός κομμουνιστής, πότε μια «θεια - Φωτούλα», αντάρτισσα του ΕΛΑΣ, πότε μια μάνα παλιά Μακρονησιώτισσα, που όλοι απογοητεύονται με τη στάση του ΚΚΕ στο δημοψήφισμα. Πολύ ωραία όλα αυτά. Τέτοιες ιστορίες σκαρφίζονται σε εφημερίδες και το διαδίκτυο.
Δεν μας λένε όμως τίποτα για τους εκατοντάδες πραγματικούς και όχι φανταστικούς ανθρώπους μεγαλύτερης και μικρότερης ηλικίας, συνταξιούχους και ανέργους που πίστεψαν ότι με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έρχεται η ελπίδα, η ανάκτηση απωλειών και δικαιωμάτων ότι θα έμπαινε φρένο σε νέα αντιλαϊκά μέτρα. Ολοι αυτοί που βλέπουν σήμερα επιδείνωση του εισοδήματός τους, που βλέπουν πως δεν πρόκειται να ανακτήσουν δικαιώματα, μισθούς, συντάξεις, που βλέπουν την κυβέρνηση να φτιάχνει νέο μνημόνιο με νέα αντιλαϊκά μέτρα και που ταυτόχρονα βλέπουν την κυβέρνηση να στήνει ένα δημοψήφισμα για να τους παγιδεύσει σε ένα ψεύτικο δίλημμα ποιο μνημόνιο θέλουν να διαλέξουν: το δικό της ή των εταίρων της.
Ολα αυτά οι μυθιστορηματογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ τα αγνοούν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις