Αντικομμουνιστική αθλιότητα

"Και το ΚΚΕ; Απογοητευτική έως εξοργιστική ήταν η εικόνα του κατά την ψηφοφορία για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Συμπορεύτηκε με τη Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ, το σουρεαλιστικό Ποτάμι, ακόμα και με τη Χρυσή Αυγή. Το έχω γράψει χίλιες φορές. Ορθή μπορεί να είναι η θέση του ΚΚΕ για Ευρωπαϊκή Ενωση, ΝΑΤΟ κ.λπ. Η στρατηγική του όμως δεν είναι απλά λανθασμένη. Δεν λειτουργεί μόνο σε βάρος του ίδιου του κομμουνιστικού κόμματος, αλλά προκαλεί ευρύτερα ερωτηματικά για κίνητρα και παρασκήνια, κάθε άλλο παρά κολακευτικά για ένα κομμουνιστικό κόμμα, που φραστικά μόνο κατακεραυνώνει Βερολίνο και Βρυξέλλες".
Ποιος τα γράφει αυτά; Ο Γ. Λεονταρίτης στην εφημερίδα "Παρόν", 22/2/2015. Δεν είναι η πρώτη φορά που η αντιΚΚΕ προπαγάνδα, ελλείψει επιχειρημάτων, εστιάζει στη λογική όποιος δεν είναι φίλος μου είναι φίλος του εχθρού μου. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο πρώτος διδάξας της ταύτισης του ΚΚΕ με τη «Δεξιά» με την οποία συγκυβέρνησε. Αλλά τα περί «κινήτρων και παρασκηνίων που προκαλούν ερωτηματικά» είναι βγαλμένα από τα άθλια κρατικά και παρακρατικά, αστικά αντικομμουνιστικά επιτελεία των πιο μαύρων εποχών που πέρασαν ο λαός και το κίνημα.
Το να αμολάς ανυπόστατες φήμες ως προπαγάνδα είναι η αθλιότητα της δημοσιογραφίας. Τέτοια κατάντια για την εφημερίδα και τον "δημοσιογράφο" της...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις